![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monaco jest jakie jest i nic tego nie zmieni. Na chwile obecna jedyna tam atrakcja sa dzwony o sciany. Chyba, ze pada to moze byc ciekawie inaczej
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Jutro na starcie:
1. Vettel 2. Hamilton 3. Bottas - hiper gratulacje dla chłopa ! W każdych warunkach, czy to na śniegu, wodzie, z wiejącym wiatrem lub huraganem, Vettel i RedBull dają radę. Ale jutro nie wygra. ![]() Hamilton był dziwnie podłamany na konferencji prasowej po kwalifikacjach. Drugie miejsce to powód do załamki ? Nie rozumiem człowieka zupełnie. ![]()
![]() |
#108 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
A więc, wyścig się skończył.
Takiej nudy w Kanadzie nie pamiętam. Gdyby nie ALO i HAM, na czele stawki nie było by czego oglądać. Zresztą, i tak było to pod koniec wyścigu. Myślę, że warto by było Sebusiowi dać ten czwarty tytuł, po co się męczyć. I tak tego cyrku już prawie nikt nie ogląda. Kibice są podstawieni i opłaceni przez Berniego. ![]() Dzisiaj potwierdziły się tylko dwa, chyba nie moje tylko, podejrzenia. Po pierwsze, na 1000% procent Mercedes nie ma już problemu z oponami (gratulacje za nielegalne testy). Po drugie, RedBull ma fantastyczny bolid na każdy tor w kalendarzu. Jak pięknie dzisiaj Webber odchodził od ALO na wyjściu za zakrętów, tu było widać przewagę trakcji. Nie wiem jak ALO dojechał drugi, ten facet ma jaja. Widocznie Ferrari znakomicie jedzie pod koniec wyścigu, lekki bolid sprzyja konfiguracji. Na 35 okrążeniu, Vettel zdublował Raikkonen'a, człowieka, który walczy z nim o tytuł. RedBull potrafi wyciągać wnioski z wyścigu na wyścig, tego nie potrafi żadna stajnia w tym sezonie. Jak nie zdobędą wszystkiego w tym roku, to dam se uwalić szyjkę z piwa i wypić to potem. ![]()
![]() |
#109 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fakt - nudny był niesłychanie.
![]() Zasnąłem około 40 okrążenia. ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie moglem ogladac
MUSIALEM isc na piwo po wyczerpujacym rowerze ;-) ale jak widze wiele nie stracilem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Mi się udało nie zasnąć, ale było ciężko. Jeśli się na 15 okrążeń przed faktem mówi o prawdopodobnym zjeździe kierowcy na pit stop, a potem jeszcze pięć razy spekuluje na ten temat, to jest oczywiste, że rywalizacja pasjonująca nie jest. Na to nie powinno być czasu, komentatorzy powinni starać się takie informacje wcisnąć gdzieś pomiędzy inne.
Szkoda, że nie było deszczu. Byłoby ciekawiej, Vettel pewnie nie przejechałby tego wyścigu sam na czele, może Bottas zapewniłby trochę dodatkowych emocji licząc się w czołówce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj po dupie dostanie Mercedes za nielegalne testy, może potem niech się zabiorą za RedBull'a ? => http://www.f1ultra.pl/index.php/wiad...bulla-rb9.html
![]() |
#113 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Amortyzatory miał zepsute.
![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Ale mi to właśnie wygląda na całkiem poprawne zachowanie samochodu bez TC. To zresztą raczej nie mogły być buksujące koła - przy takim braku przyczepności jednej z osi na zakręcie bolidem natychmiast by obróciło, ewentualnie ściągnęło by go znacznie bardziej w lewo jeśli byłaby to oś przednia. Może po prostu mocno rozgrzane na dohamowaniu opony zostawiły taki ślad, a dalej ślad był "przerywany", bo opony w jednym miejscu były bardziej rozgrzane (chwilowe zblokowanie kół) i tym fragmentem dłużej zostawiały ślad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Toż to RedBull, na bank mają coś przekombinowane. ![]() Najśmieszniejsze jest dla mnie to - http://www.f1ultra.pl/index.php/top-...sil-wyrok.html Teraz wszyscy będą "oficjalnie" testować, skoro grozi to aż taką reprymendą....Przedszkole. ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Dzisiaj (i jutro) dużo bardziej interesuje mnie 24h Le Mans.
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Oj, to da się tyle oglądać ? F1 trwa jakąś godzinę i 30 min i czasem człowiek śpi.....
![]()
![]() |
#118 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
To nie jest F1.
![]() Zresztą za chwilę zaczynam imprezować, więc oglądanie non stop siłą rzeczy nie będzie możliwe. ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Te R8 wyglądają na niewiele wolniejsze niż bolidy F1.
Mają jaja organizatorzy, kierowca zginął, a wyścig trwa dalej... Z drugiej strony co by temu człowiekowi pomogło, gdyby wyścig zakończono - życia i tak mu to nie przywróci. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Skoki narciarskie - sezon 2012/2013. | joujoujou | Off topic | 93 | 17.03.2013 21:47 |
F1 sezon 2012 | melag | Off topic | 121 | 08.12.2012 19:47 |
Formula 1 - sezon 2011 | demek | Off topic | 198 | 11.01.2012 21:18 |
Sezon na misia - kopia bezpieczenstwa jak??? | Jarek 73 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 20.01.2007 13:36 |
Formuła 1 - sezon 2006 - Robert Kubica. | joujoujou | Off topic | 362 | 22.10.2006 21:30 |