Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   forum do dupy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-dupy-15946/)

Zeus 27.01.2003 14:46

Cytat:

Plemnik napisa***322;(a)
[..]Nie powinno sie takich ludkow wycinac z forum - dzialaja czego by nie mowic ozywczo na samo forum. Lepszym rozwiazaniem byloby zostawienie konta ale np przymusowa zmiana podpisu na "Uwaga *****" czy cos podobnego! A tak to sami siebie radochy czytania wypocin tego czegos pozbawiamy a na wszelkie smutki jak znalazl...

Racja, choc obrzucanie gownem userow tego forum to juz przesada.

Plemnik 27.01.2003 14:20

Hmmm a ja mysle ze admini / moderatorzy maja bledne podejscie do sprawy!! Nie powinno sie takich ludkow wycinac z forum - dzialaja czego by nie mowic ozywczo na samo forum. Lepszym rozwiazaniem byloby zostawienie konta ale np przymusowa zmiana podpisu na "Uwaga *****" czy cos podobnego! A tak to sami siebie radochy czytania wypocin tego czegos pozbawiamy a na wszelkie smutki jak znalazl...

mqy 27.01.2003 13:34

Hej hej ....
...Dyskryminacja "mlodych" na tym forum :D,ja do nich naleze i chyba
nie jest ze mna tak zle(1 gimnaz.....)........

......No comment......... :D :D :D

Ale Przy**b z tego les*cza!!!!!!!!!!!!

AAAAA ale prymityw "co to za program, albo programik ten BAN 4 ever" :D :) ;p :D ..........

ThanatoS 27.01.2003 13:01

Przez ta sesje to mnie taka imprezka ominela :(. Naprawde taki idiota ma czelnosc jeszcze zyc? Usmialem sie po pachy. Jego elokwencja jest na poziomie zaskronca (przepraszam zaskronce).^_^ ^_^

Patrix 27.01.2003 12:28

hehehehehehehehehehihihihihih

ale koleś wyskoczył ...

troche rozrywki na offtopicu ^_^

Ej temu kolesiowi serialnie na bananku zależało ... :blee: ;)

Kasprzak 27.01.2003 10:58

ja teraz dopiero zauwazylem ten post. Takich userow to naprawde zadko ale jak juz przybeda na forum to zapewniaja MEGA ROZRYWKE. Posty rewelacyjne ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ (ale takich to tylko :cisza: )

+++LeWaP+++ 27.01.2003 09:37

BUAHAHAHAH czemu ja tego posta wcześniej nie widziałem? BUAHAHAHAH jaki kmiotek z tego ww_ czy jak mu tam? Nudziło mu się po prostu i chciał trochę powyklinać. Może miał dzień wolny od zamknięcia w komórce, w której siedzi całe życie i robi pod siebie ?||
teraz pewnie rymają go w D bo inaczej sesj zdac ni może ;) jeżeli wogóle to sudent. Myślę że on stydiuje palantoloznawstwo i przechodzi szkolenia odkretyniające...

wolfdog 27.01.2003 08:47

ale jaja poczytałem sobie to dopiero teraz ale już widzę że dzisiaj będę cały dzieńniezdolny do pracy :D :D

takiego cyrku to dawno nie widziałem

burak nie z tej zimi hehehe tylko współczuć tym co muszą na codzień z nim przebywać jak do obcych tak sadzi :buu:

-Sid-The-Rat=> 27.01.2003 06:23

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

Sid a wytrzymalbys ze studentkami prawa... moze nie po spozyciu ale po wspolzyciu? bo ja bym wytrzymal nawet bym z nimi zamieszkal :D
dobrze, ze tego moja panna nie czyta :D

tak sie sklada ze znam rowniez kolezanki z prawa - i szczerze powiem ze... szkoda slow...

Bartez 27.01.2003 03:22

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
3. mozliwe ze zatarł sobie skóre od częstego marszczenia freda i musiał czyms zajac ręke

^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :rotfl: :rotfl:

Sniper 27.01.2003 03:15

hmmmmmmmmm ech te wspomnienie ze studiów.
ale tak szczerze pocvzytałem cały post jeszcze raz - z jego wypowiedzi taki mam wnioski :

1. koleś nie moze byc studentem. takich kretynizmów nie mógł pisać student, chyba ze wsp (bez obrazy ;))))))
2.Frustrat pewno jest z podstawówki - eee znaczy gimnazjum
3. mozliwe ze zatarł sobie skóre od częstego marszczenia freda i musiał czyms zajac ręke
4. gdyby ni takie moski czasem by tu było po prostu nudno ;)))

Remix 27.01.2003 03:04

Witam!

Sid a wytrzymalbys ze studentkami prawa... moze nie po spozyciu ale po wspolzyciu? bo ja bym wytrzymal nawet bym z nimi zamieszkal :D
dobrze, ze tego moja panna nie czyta :D

bas 27.01.2003 03:03

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
coz... tak dali mi sie poznac studenci prawa UW - i na tej podstawie wysnuwam moje wnioski - wsrod takich ludzi nie bylem w stanie wytrzymac nawet po spozyciu

wspolczuje

Fakt są osoby, które mają coś z głową, ale nie wszyscy, wszystko zależy od podejścia do życia.

-Sid-The-Rat=> 27.01.2003 03:00

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Sid: wypraszam sobie.
coz... tak dali mi sie poznac studenci prawa UW - i na tej podstawie wysnuwam moje wnioski - wsrod takich ludzi nie bylem w stanie wytrzymac nawet po spozyciu

wspolczuje

Remix 27.01.2003 02:55

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
- studenci do nauki
- literaci do piór
- pasta do zębów
- pociąg do Małkini
- forum do .... zakochania :* :* :*

Witam!

laska do obc****nia
piwo do wychlania
ci*** do wylizania
filmy do ogladania
kibel do sra***
a krzaki do sikania
:D :D :D :D :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18.