![]() |
Cytat:
Racja, choc obrzucanie gownem userow tego forum to juz przesada. |
Hmmm a ja mysle ze admini / moderatorzy maja bledne podejscie do sprawy!! Nie powinno sie takich ludkow wycinac z forum - dzialaja czego by nie mowic ozywczo na samo forum. Lepszym rozwiazaniem byloby zostawienie konta ale np przymusowa zmiana podpisu na "Uwaga *****" czy cos podobnego! A tak to sami siebie radochy czytania wypocin tego czegos pozbawiamy a na wszelkie smutki jak znalazl...
|
Hej hej ....
...Dyskryminacja "mlodych" na tym forum :D,ja do nich naleze i chyba nie jest ze mna tak zle(1 gimnaz.....)........ ......No comment......... :D :D :D Ale Przy**b z tego les*cza!!!!!!!!!!!! AAAAA ale prymityw "co to za program, albo programik ten BAN 4 ever" :D :) ;p :D .......... |
Przez ta sesje to mnie taka imprezka ominela :(. Naprawde taki idiota ma czelnosc jeszcze zyc? Usmialem sie po pachy. Jego elokwencja jest na poziomie zaskronca (przepraszam zaskronce).^_^ ^_^
|
hehehehehehehehehehihihihihih
ale koleś wyskoczył ... troche rozrywki na offtopicu ^_^ Ej temu kolesiowi serialnie na bananku zależało ... :blee: ;) |
ja teraz dopiero zauwazylem ten post. Takich userow to naprawde zadko ale jak juz przybeda na forum to zapewniaja MEGA ROZRYWKE. Posty rewelacyjne ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ (ale takich to tylko :cisza: )
|
BUAHAHAHAH czemu ja tego posta wcześniej nie widziałem? BUAHAHAHAH jaki kmiotek z tego ww_ czy jak mu tam? Nudziło mu się po prostu i chciał trochę powyklinać. Może miał dzień wolny od zamknięcia w komórce, w której siedzi całe życie i robi pod siebie ?||
teraz pewnie rymają go w D bo inaczej sesj zdac ni może ;) jeżeli wogóle to sudent. Myślę że on stydiuje palantoloznawstwo i przechodzi szkolenia odkretyniające... |
ale jaja poczytałem sobie to dopiero teraz ale już widzę że dzisiaj będę cały dzieńniezdolny do pracy :D :D
takiego cyrku to dawno nie widziałem burak nie z tej zimi hehehe tylko współczuć tym co muszą na codzień z nim przebywać jak do obcych tak sadzi :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
hmmmmmmmmm ech te wspomnienie ze studiów.
ale tak szczerze pocvzytałem cały post jeszcze raz - z jego wypowiedzi taki mam wnioski : 1. koleś nie moze byc studentem. takich kretynizmów nie mógł pisać student, chyba ze wsp (bez obrazy ;)))))) 2.Frustrat pewno jest z podstawówki - eee znaczy gimnazjum 3. mozliwe ze zatarł sobie skóre od częstego marszczenia freda i musiał czyms zajac ręke 4. gdyby ni takie moski czasem by tu było po prostu nudno ;))) |
Witam!
Sid a wytrzymalbys ze studentkami prawa... moze nie po spozyciu ale po wspolzyciu? bo ja bym wytrzymal nawet bym z nimi zamieszkal :D dobrze, ze tego moja panna nie czyta :D |
Cytat:
|
Cytat:
wspolczuje |
Cytat:
laska do obc****nia piwo do wychlania ci*** do wylizania filmy do ogladania kibel do sra*** a krzaki do sikania :D :D :D :D :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18. |