Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   forum do dupy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-dupy-15946/)

Zetoxa 27.01.2003 02:49

- studenci do nauki
- literaci do piór
- pasta do zębów
- pociąg do Małkini
- forum do .... zakochania :* :* :*

bas 27.01.2003 02:39

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
...widze ze bys chcial - sposob w jaki sie domagasz atencji wskazuje na studenta prawa...
Sid: wypraszam sobie.

Remix 27.01.2003 02:18

Witam!

rozrywka... no fakt jest takie wino z narysowanym granatem na etykiecie :)

rewelacja :D

sesja... nie przypominaj mi bo mnie ciarki przechodza :D

Bartez 27.01.2003 02:11

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

mowilem... trzeba bylo mu dac bana jak za pierwszym razem napisalem... takich ludzi sie poznaje po sposobie pisania.
ale jak ja sie kogos czepiam lub wypominam jego glupoty to Sid mnie zaraz karci :D hehehe czasem mam racja (zdarza mi sie)

eee taka zabawe bysmy stracili ;)
jest sesja - trzeba sie czasem odprezyc :)

Remix 27.01.2003 02:02

Witam!

mowilem... trzeba bylo mu dac bana jak za pierwszym razem napisalem... takich ludzi sie poznaje po sposobie pisania.
ale jak ja sie kogos czepiam lub wypominam jego glupoty to Sid mnie zaraz karci :D hehehe czasem mam racja (zdarza mi sie)

Pawel_k 27.01.2003 01:54

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
Cholera ale wał - szkoda ze straciłęm taką fajna wymiane poglądów - taki ***** - a najciekawsze ze niewiem o co kolesiowi chodziło bo zmienił posta z pytaniem - podsumuje moze to

Żle zaczął - szybko skończył - frustrat - pewno z dziewczynami też tak mu idzie ;))

:D :D ^_^ ^_^ :D :D
gdzies musial dasc upust swojej frustracji :P

Sniper 27.01.2003 01:49

Cholera ale wał - szkoda ze straciłęm taką fajna wymiane poglądów - taki ***** - a najciekawsze ze niewiem o co kolesiowi chodziło bo zmienił posta z pytaniem - podsumuje moze to

Żle zaczął - szybko skończył - frustrat - pewno z dziewczynami też tak mu idzie ;))

jacoob 27.01.2003 01:39

Wiecie co to jest tak śmieszne że aż przykre.a wy zamiast takie straszne rzeczy opowiadać to powinniście się uśmiechać bo tak należy postępować z takimi ulomnymi biedaczkami
;) widocznie chłopaka na przepustke wypuscili z wariatkowa a wy mu tu konta blokujecie Nieładnie^_^

Bartez 27.01.2003 01:27

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)
Zeby sie tylko nie wylogowal to moze jeszcze cos zdazy tu napisac:D :D :D
...za pozno :'( :'( :'( :'( :'(

grzeniu 27.01.2003 01:15

No nieee...a ja dopiero teraz to zajrzalem, qrde...ten gosc to normalnie Louis z "Manii wielkosci". Zeby sie tylko nie wylogowal to moze jeszcze cos zdazy tu napisac:D :D :D

GOLOMB 27.01.2003 01:14

ALe czad spoko uwielbiam takie sytuacje :) WOOOW założe se 2 konto i tez tak bede :) !!!! ALE CZAD !
prz okazjii sid ....BRRAWA ZA ZAPEWNIENIE MI Rozrywki w quake ;) niezły wpiernicz mi spuściłeś :) ale jutro rewanż ! ja z ZIPEm na ciebie :) no jeszce MAJONEZ nam może pomoże ;)

/||\aster 27.01.2003 01:06

Nie bylo mnie tutaj chwile a tutaj juz takie teksty :D:D:D:D::D:D:D

murt 27.01.2003 01:01

Buahahahahaha nawet nie wiecie jak ja sie usmialem. Przez niego spadlem z krzesla i nabilem sobie byczego guza :D. Gdzie oni sie rodza, chyba w wylengarni sloni hahahahahaahaha^_^ :D ^_^
Jeszcze w zyciu takiego przyglupa na oczy nie widzialem. to jest Radoskur x10 :blee:

Bartez 27.01.2003 00:30

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
- eh moze go upuscili przy porodzie na kafelki
albo albo juz wiem pamietacie ten kawal o tym jak dziecko sie pytalo mamy czemu jest inne niz reszta rodziny a mama na to zeby sie cieszyl ze nie szczeka bo taka byla impreza - to jest wlasnie o ww_ :cisza: ^_^ :D :rotfl:

hahahahahahahahhahahahhhhhh
hhhhhahahahahahahahahha
buahahahahahahahhahhahhahahha
hahahhahahahah

Majonez rzeczywiscie krotko i zwiezle ale dobitnie :D:D:D
a z Sidem wlasnie mowilismy, ze mielismy sie uczyc i przegapilibysmy taka dawke humoru. Badz co badz trzeba sie odprezyc czasem a taki koles idealnie sie do tego nadaje ^_^ :D ^_^

PS: Dyskusja przeniesiona na OFF topic aby wieksza ilosc forumowiczow przeczytala co uzytkownik mial do powiedzenia na ich temat

-Sid-The-Rat=> 27.01.2003 00:25

buahahahahahahahehehehehhehehehihihihiiuuhuhuhuuhh
hehehehehehehehehehehheahahahahahahaha
buahahahahahahaheh

serio az sie za brzuch zlapalem...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48.