![]() |
Cytat:
To jest autentyczny przypadek A topic zostal zeby pokazac jakie to indywidualnosci sie trafiaja. PS: Topic o ktorym gosciu mowil ze mu nikt nie odpowiedzial jest w Zabezpieczeniach |
Ilość załączników: 1
Ale najlepsze jest to!! Tyle ze ktos tu byl nieco za wulgarny ;p
:D :D :D |
@ZbigNieff: podpis jest eXtra z niego chyba przez 5 minut sie lałem.
@ moderators: proponuje przenies to do dzialu na wesoło w topicu. Smieszne ale prawdziwe.:D |
Wyluzujcie się. Przeżywacie to zupełnie niepotrzebnie. Facet ma problem a Wy nie chcecie mu normalnie pomóc. Teraz młodzież jest nerwowa i roszczeniowa. Nikt nie używa opcji SZUKAJ.
Gdybym wiedział o co mu chodzi to już dawno bym mu to wyjaśnił. Moderatorzy (regulamin forum) nagradza forumowiczów za ilość postów a nie za jakość. Dla mnie VLUKA czy JanuszP już dawno powinni być conajmniej "wymiataczami" a popatrzcie kto nimi tak naprawdę jest (nie chcę nikogo obrazić - kiedyś SID-THE-RAT wyjaśnił mi, że nowi są bardzo potrzebni bo załatwiają odpowiedzi dla gawiedzi za wymiataczy). Parę idiotycznych postów na godzinę, miesiąc (albo i mniej) i już. Facet loguje się na naszym forum, widzi masę wymiataczy, zadaje pytanie i wymiatacze wymiękli. Dziwiecie się potem, że się zdenerwował. WSTYD 8) |
Cytat:
A tak na powaznie to gosc jest chamem i zostal dobrze ukarany. Trzeba w koncu zrobic cos z tym chamstwem, ktorego ostatnio coraz wiecej mozna znalezc na sieci. Tylko ten podpis pod jego nickiem powinien zniknac. Bo moim zdaniem nie jest to dobre rozwiazanie aby w ten sposob demonstrowac swoja wyzszosc. A ze swimi problemami to powinien zglosic sie do jakiejs przychodni najlepiej w swoim miejscu zamieszkania(mowie oczywiscie o psychiatrycznej). |
Cytat:
Administrator/Moderator tez czlowiek :) |
Cytat:
|
Podpis zmieniony
Mysle, ze nie ma co dluzej sie rozwodzic nad tym gosciem Zamykamy :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |