![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
a widzialem i inne przypadki ten to pestka ale to juz inne historie....
|
|
|
|
#32 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a poza tym tak sobie obliczylem szybko w pamieci (nie wiem, czy dobrze), ale zakladajac, ze wszystkie te filmy zostaly w ciagu tych 18 miesiecy obejrzane, to zeby to zrobic, trzeba by dziennie siedziec przy komputerze tylko ogladajac filmy jakies 4 godziny :o no nic, ale to dalej mnie przerasta, ja mam moze z 300 plytek komputerowych i mam cholerne problemy z ich przechowywaniem, a co dopiero 2000. To nie dla mnie
|
|
|
|
#33 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ja ogladam tylko ciekawsze, a reszta na polke i tez sie troche uzbiera
W koncu jak sie ma wolne plytki to niech sie nie marnuja
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Nagranych filmów mam tylko 7, reszta "wyleciała" z dysku po obejrzeniu, za często sie przeprowadzałem by wszędzie wozić "tony" płytek ze sobą
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
![]() |
Cytat:
a 4 godziny dziennie to jak Ty to policzyles ??
|
|
|
|
#36 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ja zaraz po zakupie spawarki przezucilem sie na koperty
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#38 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#39 | |
|
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
zaś w kwestii tego czy pasuje do reszty - na pewno coś z gangsterką ma wspólnego. więc dlaczego nie miałby być wymienionym a jeżeli chodzi o rodzaj filmów: to raczej dwa rodzaje te po których żałujesz że obejrzałeś go i straciłeś czas itp itd ze nic ciekawego ze soba nie niosly i druga kategoria: te filmy które mają to coś co sprawia ze warto po jakims czasie obejrzec raz jeszcze, obok ktorych nie przechodzi sie obojetnie. ktore maja jakies znaczenie dla ciebie i wyrozniaja sie wsrod petabajtow divxow i petametrow tasm kinowych i wideo zas jesli chodzi o gatunek filmu to najchetniej zasiadam przy komediach [specially romantycznych] |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
-ja preferuje gangsterke szeroko pojętą,moja żona Discovery -Noc zbrodni,a razem...romantyczne komedie.Nie musza być najwyższego lotu. Gdyby nie Twoja wypowiedź,pewnie bym sie nie przyznał -tu mordka,której nie ma,czyli - rumieni się |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
wafel
![]() |
drążąc temat brzuszki: widziałeś może igraszki losu [serendipity] ??
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
![]() |
Cytat:
przyznam podobal mi siem bardzo ja takze bardzo lubuje sie w takich filmach i wogule kocham filmy a zwlaszcza komedie a tez bardzo romantyczne to jest cos pieknego KOCHAM JE !!! mogem to powiedziec z cala odpowiedzialnoscia tego slowa hehe
|
|
|
|
#43 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie zebym sie czepial w koncu kazdy ma inny gust ale dlug naprawde jest filmem przecietnym.
Poza historia prawdziwa nic nie wnosi ;P Za to najlepszym filmem polskim jest bez watpienia MIS.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
wafel
![]() |
@weron
nie znałem prawdziwej historii która była opisana w filmie dług, gdy go oglądałem po raz pierwszy. to spotegowało wrażenia. ale i tak uważam że to w jaki sposób odebrałem ten film jest głównie spowodowane tym jaki to jest film. to jak go nakręcono. bo mogła z tego wyjść szmira, kaszan. a jednak jest inaczej. film nie musi traktować o czymś niesamowitym, wyjątkowym, niepowtarzalnym, tak niesamowitym jak historia długu, aby był godny uwagi. a długowi daleko do przeciętności. |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
![]() |
Cytat:
hehe zgadzam siem film jest jak najbardziej OKEJ