![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mówię na przykład kartofel. Inny ziemniak. Inny jeszcze pyra. No i co? Cytat:
Prawda jest jedna. Rei pochodzi z "Tych Tychów", bo innych na razie nie znamy. Te Tychy są wlasciwą nazwą. I określenie jadę do Tych Tychów jest właściwe. |
Cytat:
@rycho Wszyscy w promieniu 50km od Tychów w 90% przypadków wymawiają poprawnie. No ale rycho jak Chuck Norris :rotfl: |
Cytat:
To gdzieś pod Ułan Bator? Że tam prąd mają w tych jurtach. Tego nie wiedziałem. Mac i malaczarna! Macie prąd? |
Cytat:
|
eee tam w Lublinie tak sie tlucze ze zbudzi :D
|
Cytat:
Trolejbus nie budzi nikogo. Byłem w MW na stoczni w Gdyni. Trzeba uważać gdzie sie kladziesz spać. Trolejbus nie zbudzi. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
No dlaczego? Tak sie utarło w Waszych stronach? |
yyyyh....
sproboje nakreslic problem, dla ludzi "obeznanych" w internecie pytanie gdzie jest "...." wydaje sie smieszne, tak dla ludzi z reala smieszne wydaje sie pytanie gdzie jest.... co za roznica gdzie w Tychach jest ten plac.... 5, 10 min tramwajem w ta czy tamta, na miejscu spokojnie byle przechodznia spytasz.... (jezeli chodzi o forum, to spokojnie mozna bylo do @Rei podeslac priva... mieszkaniec powinien wiedziec ;) ) ps. powyzszy post nie ma na celu nikogo urazic, przedstawiam tylko swoja opinie pss. a @rycha trzeba rozumiec :piwo: , w koncu to rycho :) psss. zeby potem nie bylo hasla "dzieci komputera" jako okreslnie tych, co wyjda na ulice i nie wiedza co gdzie i jak ;) :D |
Cytat:
Co do Tychów, robie tam zakupy w Tesco/Real pare razy w kinie byłem (Andromeda chyba), tam też miałem jazdy i zdałem prawko hehe Co jakiś czas jestem tam samochodem :) Aaaa no i jak tam Paprocany czynne ? bo wieki mnie tam nie było ;) Nie ma to jak tyski browar :rotfl: |
Cytat:
Kiedyś "radio" też się nie odmieniało. Język nasz jest ponoć żywy i nic juz mnie nie zdziwi. Zresztą co tu dużo gadać. Jest Ostrów Wielkopolski. (grzeniu :piwo:) Jest Ostrów Mazowiecka. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:33. |