Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie jest plac "pod żyrafą" w Tychach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-jest-plac-zyrafa-tychach-66683/)

Patrix 22.07.2006 22:54

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No pewnie to samo, co dzieje się we Wrocławiu z tramwajami, jak jest awaria prądu - blokują całe miasto ;)

mała rzeźba jak taki składzik stanie sobie na wysepce na rondzie :wow:

Predi 22.07.2006 22:56

ale co to ja mialem...
edytuj Patrix dolny i po sprawie ;)

Patrix 22.07.2006 23:05

późno jest przepraszam
akurat mi rzadko zdarza się byka zrobić więc można przymknąć oko :P
poprawione

edit:
no to po sprawie ;)

epol 23.07.2006 16:28

Cytat:

Napisany przez Predi
(jezeli chodzi o forum, to spokojnie mozna bylo do @Rei podeslac priva... mieszkaniec powinien wiedziec ;) )

Jakbym pamiętał, że jest z Tych/ów ;) to bym to zrobił.

Ale się wywiązałą dyskusja.

Dzięki tym, którzy powiedzieli mi i nie powiedzili gdzie jest plac pod żyrafą - ten pomnik na żyrafę mi nie wygląda ;) Było bardzo ładnie, a Skiba z Big Cycem rządzili.

Tylko jedna rzecz mnie strasznie wkurzyła - taka impreza, a postawili tylko parę koszy na śmieci, naliczyłem "aż" 3-4 sztuki :/ Wynik tego wiadomo jaki był.

Aaaa dowiedziałem się też przy okazji jak wracałem, że około godziny 23-3 nie zatankujecie LPG na stacjach wzdłuż trasy.

REi 23.07.2006 21:21

Co do smieci to i tak plac zawsze sprzataja po imprezach ;)

ed hunter 23.07.2006 21:24

co to ku***378;wa jakie***347; regionalne tematy na og***243;lno***347;wiatowym forum w j***281;zyku polskim?

REi 23.07.2006 22:36

lol :D a zebys wiedzial! :P

pykson 24.07.2006 00:44

ja mieszkam 10km od Tychow, widze ze moja Mala Ojczyzna weszla na ogolnopolskie forum, no milo nie powiem, a co do zyrafy to qrna nie rozumiem Cie @epol - zyrafa Ci na zyrafe nie wyglada? zyrafa pelna geba, moze nieco wieksza, ale zyrafa :D
z tego co pamietam jestes z Mikolowa wiec to LPG na 5-10 km to mozna przezyc jak sie nie zatankuje ;), ale zawsze powinno byc na jetcie albo bp (nie pamietam jak sie ta stacja nazywa) kolo OBI, na Alei Bielskiej

p.s. moja wypowiedz oczywiscie niczego wartosciowego w forum nie wnosi, ale niemniej jednak biorac pod uwage fakt, ze wypilem pare piwek a jest goraco wiec jest mi niezmiernie milo, ciesze sie bardzo, iz moglem sie wypowiedziec na tymze forum po raz kolejny i nabic sobie kolejnego posta
tak, to jest prowokacja, jak chcecie to zdegradujcie mnie za kare ze stopnia DOMator do zwyklego usera ;)

Patrix 24.07.2006 00:48

Cytat:

Napisany przez ed hunter
co to kuźwa jakieś regionalne tematy na ogólnoświatowym forum w języku polskim?

ed wyluzuj... ee tam na mazowszu nic sie nie dzieje nic ciekawego, teren płaski, wisła płynie :rotfl:

ed hunter 24.07.2006 06:52

Cytat:

Napisany przez Patrix
ed wyluzuj... ee tam na mazowszu nic sie nie dzieje nic ciekawego, teren płaski, wisła płynie :rotfl:

taaaa... a kto jak nie żyrafa o twarzy konia jest ministrem? :fiu:
mamy też murowany cyrk, pacał - 'podarunek' od wujcia Stalina i dużo innych pięknych rzeczy. pięknych jak kobieta z brodą.

epol 24.07.2006 17:01

Cytat:

Napisany przez REi
Co do smieci to i tak plac zawsze sprzataja po imprezach ;)

To rozumiem, ale nie mam nawyku, żeby wyrzucać śmieci gdzie popadnie, więc trzeba było chodzić z tym i szukać kosza, pełnego kosza.

Cytat:

Napisany przez pykson
ja mieszkam 10km od Tychow, widze ze moja Mala Ojczyzna weszla na ogolnopolskie forum, no milo nie powiem, a co do zyrafy to qrna nie rozumiem Cie @epol - zyrafa Ci na zyrafe nie wyglada? zyrafa pelna geba, moze nieco wieksza, ale zyrafa :D
z tego co pamietam jestes z Mikolowa wiec to LPG na 5-10 km to mozna przezyc jak sie nie zatankuje ;), ale zawsze powinno byc na jetcie albo bp (nie pamietam jak sie ta stacja nazywa) kolo OBI, na Alei Bielskiej

Nie jestem z Mikołowa i miałem trochę kawałek do domu - 75km w stronę Częstochowy, ale jeszcze na prawdziwym śląsku ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:27.