![]() |
Cytat:
|
:D prosze cie, powiedz ze to zart :)
|
Cytat:
|
gry działają dobrze ...oprócz Homeworld2 która działa w OpenGL ...:wiesza się :(
Znacie jakieś lekarstwo na to...? |
ale 2003 jes najnowsza wersja czyz nie? i powinna dawac jakis poglad.
a o 2001SE slyszalem ze daje punkty za sama nazwe karty :D szczegolnie dla nvidia.... wiec ja nie wiem juz... |
Cytat:
|
no i wiecie co?
GF4Ti4200 creativa poszedl jako Quadro 780XGL tylko ze w 3dmarku2003 ma mniej punktow niz w orginale czyli GF4ti4200 przed przerobka: 1300punktow, po: 1100p... wiec? co to daje? |
Ilość załączników: 1
dziwne juz to sie robi :)
robilem nie jedna karte (pomijajac GF4 Ti) tylko za pomoca NVStrapa i zawsze dzialalo aha.. ja mam nowszy ten srkypt, moze dlatego mieliscie problemy z patchowaniem nowszych wersji :D podsumowujac (na dzis ;) ): dla kart opartych o chip NV17/NV18/NV25/NV28 patchujemy skryptem NVStrap antiprotection i SoftQuadro4, reszta (dla FX nie mozliwe) to wystarczy samo NVStrap antiprotection ;) mam nadzieje ze teraz bedzie ok ^_^ |
Cytat:
Dziwne, ja wszystkich sposobów używałem. Dopiero, jak zrobilem na 40.71 i 2 skrypty to podziałało. A zresztą Yankee zobacz co piszę, a później pisz... :P |
czy wy nie czytaliscie wyzej :czytaj:
napisalem wyraznie, ze jednak dla GF4 Ti robi sie tymi dwoma skryptami dal pozostalych kart GF nie trzeba uzywac SoftQuadro4, wystarczy samo NVStarp anti.... ;) ale skoro dla GF innych niz GF4 Ti dziala patchowanie podwojn to ok :) |
Cytat:
|
Karta GeForce4 Ti-4200 ...stery 52.16 ,pózniej zrobie testy wydajnościowe :)
|
Yankee mowil mi zeby nie urzywac NVstrap, chyba to byl blad.
wieczorem dam znac co i jak. a wez jeszcze powiedz mi czy tylko w 3dmarku wiecej punktow jest czy gry lepiej dzialaja? |
Cytat:
Panel sterowania => Ekran => Ustawienia => Zaawansowane => Karta => Właściwości => Sterownik => Aktualizuj sterownik => Zainstaluj z listy... => Nie wyszukuj... => Z dysku => Wchodzisz do katalogu z przerobionymi dentkami i intalujesz - Windows powinien wykryć jeden plik *.inf. To jest bardzo ważne, żeby zainstalować stery z tego pliku. A jakich sterów użyłeś??? Moje bencharki: W 3DMark 2001 mam prawie 6000 ptk!!! A na zwykłym GF4 miałem niecałe 2500 ptk. Quadro rulez:) |
kraluk: powiedz mi, uzyles skryptu zarowno SoftQuadro4 jak i NVStrap antiprotection?
"mam" gf4ti spatchowalem tylko SoftQuadro, reset wykrylo jak quadro 750 ale po instalacji sterow znowu worcilo do gf4ti. wlasnie nie wiem gdzie blad popelnilem. bede probowal jeszcze. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22. |