![]() |
Ilość załączników: 1
Ta jednak cosik :). Aaa... jeszcze jedno monitor mi wyciąga 80HZ na rozdziałce 1152x864. Zawsze jego MAX to był 75 ;). No tak stary trup:D.
ALE !:) |
tez nie gram, mam tylko UT2003 i Neverwinter Nights :)
a pytam sie, bo brat na Ti 4200 pogrywa czesto czyli jednak daje cosik... |
UT 2k4 na początku zawsze się cieło teraz loooozz. A więcej gier nie mam :D bo porostu nie gram :spoko:
|
i faktycznie w grach duzo poprawia? czy tylko w 3dmarku, CAD i 3dmax?
|
Super ;). Wzrost wydajności + podkręcenie o 2000 punktów w 3d mark ;).
:jupi: :jupi: |
no ja juz nie na czasie jesli chodzi o nvidie :D
w wersji do bodajze 40,72 rozszerzenia po rozpakowaniu paczki byly normalne .sys .dll potem jakos byly .sy_ .dl_ (czyli popakowane dodatkowo instalatorem) a teraz powrot do pelnych :) czyli faktycznie idzie jak w starym arcie :spoko: |
takie same...dokladnie.
|
Cytat:
tylko powiedz mi jeszcze jaka nazwe maja te pliki sterownika po rozpakowaniu ;) |
to moze GeForce FX 5600 256 DDR tez da sie na cos podrasowac? np na Quadro FX?
|
Cytat:
a co do tej @Quadro. NIczym sie nie rozni. Ja polecam np.( caly plik nie pamietam nazwy ) detonator52.exe za pomoca Total Commandera rozpakowac na C:\ Riva tunerem tak jak w twoim opisie i reszta tak samo... Niczym to sie nie rozni! |
Kasprzak, to wez teraz zmodyfikuj odpowiednio moje streszczenie, bo ja z nvidia zerwalem i nie wiem jak to juz idzie z nowszymi detkami (stery byly podwujnie pakowame i dlatego pisalem to dla wersji 40,72 gdzie nie bylo tego pakowania) :)
ale domyslam sie jak to idzie, ale czas na ciebie ;) aha no i wyeliminuj z opisu wzmianki o WinMe (nie dziala na tym :P ), no chyba, ze napiszesz jak dodac DOSa do Mileniaka ;p |
ja przerobilem...
nawet idzie przerobic na 52.xx a tych starych mozecie poszukac na [ www.filemirrors.com ] Dalo mi bardzo duzo... to samo podkrecenie karty...w riva tunerze mam na maxa w tym 'bezpiecznym obszarze' i np. FarCry chodzi na medium | wyzej nie patrzalem |- 1152x864 - plynnie UT2004 - medium | wyzej nie patralem| - plynnie duzo daje, duzo. Polecam A o tym juz bardzo dawno jankes mi powidzial - wielkie dzieki mu za to! |
dzial download www.nvision.pl jest zamkniety...
nie da sie zasysac z tamtad. prponuje albo szukac na googlwach albo obczajc na nvision nazwe pliku i na filefindera sie wbic :) |
A może ktoś wie, skąd zassać DetonatoryXP 40.71??? Niby na nVision są, ale nie da się ich ściągnąć. Za pomoc wielkie dzięki.
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:44. |