![]() |
dzieki ;)
ja szukalem w liscie kontaktow.... pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
Zaznaczylem na obrazku gdzie mozna ta opcje znalezc;)
|
nie mam czegos takiego.... nawet jak ustawie sobie poziom na PRO
pozdro |
Tam się ustawia lista i synchornizacje ;) z konnektem lub z serwerem
|
Powiedzcie mi jak sobie poradzic z takim czysm:
Jakis nieznajomek podlacza sie do mnie na konnekcie z tlena... np gosciu@tlen.pl ... no i za kazdym razem jak odpalam sobie tlena w konnekcie to za kazdym razem, nawet jak wczesniej usune kontakt to i tak mi sie pojawia po polaczeniu z serwerem... zaczelo mnie to troche wkurzac bo niedlugo zrobi mi sie wieksza lista jakis typow z telna niz znajomych z gg... dodam jeszcze tylko ze zaznaczenie ipcji zeby usunelo kontakt po ponownym uruchomieniau nic nie daje... kontaktow przed polaczeniem sie nie bedzie.. a jak sie podlacze do sieci TLEN to pojawiaja sie na nowo :klnie: pozdro ;) |
Dobra przyznam się że nie przeglądałem tych wszystkich stron w tym wątku :P ale sytuacja jest taka że bede robił formata, i co by tu przegrać tak żeby po formacie wszystko było tak samo?? konnekta uzywam jako klienta gg.
Wystarczy skopiować C:\Documents and Settings\mafia\Dane aplikacji\stamina\konnekt\mafia oraz pliki z Program Files, czy moze konnekt jeszcze sobie gdzies zapisuje jakies dane?? |
News strasznie stary...A tak pozatym to jest kolejny powod zeby zmienic GG na cus innego, np. Konnekt, Miranda, Tlen, AQQ, itd.
Pozdr;) |
coś dla entuzjastów Gadu-Gadu: http://dobreprogramy.com/index.php?d...1857#komentarz
|
pisalem na tym strone wczesniej :)
pozdro ;) |
Niedopatrzenie ze strony hao, w sumie trzebaby o tym mu napisać...
|
Cytat:
A swoja dorga to, dlaczego ten folder sie sam nie tworzy? |
Cytat:
|
Mam problem z Konnektem. Po formaci i instalce najnowszej wersji nie moge wysylac sms na idee z darmowej bramki i mboxa :(
|
Cytat:
ad2. tez ze wzgledu na znajomych mam gg bo tak to juz dawno bylby tylko jabber pozdrawiam ;) |
heheheh gg jak zawsze kaput wiec znowusz AQQ gora :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |