![]() |
Piterniel przeslij mi ten "błękitny" wygląd
pozdro na GG/Konnekcie siedzisz, ale masz jakieś dziwne hasła ustawione nie wiem czy dochodzą do Ciebie wiadomości thx |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Konnekt praktycznie niczym nie rozni sie od Tlena - tzn. jest lepszy :P [konnekt! :)] pozdro ;) |
Cytat:
Tak więc Smartek jeśli używasz Konnekta i jesteś z niego zadowolony - to używaj go dalej i tyle :) A fakt, że używam Tlena za pikny komunikator to moja własna opinia - i nie będę tu prowadził batalii o nowych użytkowników Tlena i robić reklamę autorom programu - gdyż to chyba nie ma sensu - kto chce będzie go używał i tyle... a kto chce będzie używał Konnekta... :) |
Cytat:
pozdro ;) |
A w TYM artykole napisano o kilku groznych dziurkach w GG.
A tu maly cytacik: Cytat:
|
Jest już:
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Dził mnie spotkama przykra niespodzianka :( Przywiesila sie winda i musilem ja zresetowac trzema klawiszami. Po uruchomieniu znikly mi z Konnekta wszystkie dane. Zostalo tylko to co widac na zrzutach i to na dodatek te kolorowe kuleczka mrugaly.
|
Mozecie w konnekcie sprawdzic aktualizacje, albo wyslac sms'y. Bo u mnie wyskakuje okienko Nieprawidlowa odpowiedz serwera. Mam tak chyba od wczoraj. ;(
|
Ilość załączników: 1
Przy aktualizacji wywala komunikat jak na zrzucie, ale dalej spawdza czy cos jest.
SMS chodza normalnie |
Cytat:
Z podanych tutaj komunikatow zapewne wyprobuje freeGG w nieokreslonej narazie przyszlosci bo zapowiada sie nawet nawet ... |
Cytat:
a w opcjach "dodatkowe centralki" masz tak ??? Kod PHP:
|
Cytat:
Kod:
# Poniżej znajduje się główna centralka projektu. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:39. |