![]() |
witam!
mam takie pytanie - czy mozecie zalozyc konto na gg? bo moj znajomy ma ciagle podczas rejestracji ze nie mozna nawiazac polaczenia z serwerem [win xp], ja tez probowalem [2003] i jest to samo. wie ktos o co chodzi? |
Cytat:
|
to chyba AQQ nie jets takie fajne :D
@Ciapek... na innych forach tez jest opcja szukaj, na forum konnekta tez ;) |
Cytat:
|
Postawiłem sobie wczoraj AQQ (Andrew mnie przekonał ;) ) i na razie testuję :) Zobaczymy jak testy wypadną :D
|
czy moglby ktos zapodac wtyczke kPilot v0.2.5.0
szukam juz z godzine i wszedzie odsylaja na http://www.kplugins.net/plugins.kpilot.xml a tam nie mozna tego sciagnac bo centralka w przebudowie a tam jest tylko dostepna ta wersja mamv0.2.0.0 ale jakos to mi z moim foobarem nie chce wsolpracowac jak nalezy taka oto prosba do was Dzieki i pozdrawiam btw. Cytat:
bylo kilka dni spoko i znow mnie zaczyna to draznic ostro |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
wielkie dzieki :uklon:
pozdrawiam |
kurcze a juz myslalem ze wszystko pojdzie jak po masle a tu kolejna niespodzianka
kazdy kto uzywal plugina wie ze trzeba wybrac playerka, ktorego wtyczka ma obslugiwac i w najnowszej wersji jest kreator - tworzy odpowiedni plik do katalogu playerka problem wyglada tak kombinuje juz ladne pare godzin i NIC obojetnie co wybiore, player, katalog, niewazne zawsze ten sam efekt a moze ktos ma ten plik...... HELP EDIT: dobra, gra i bucy:) nie pomoglo tylko skopiowanie pliku dll z zalacznika do katalogu plugins z konnekta musialem wsadzic do aktualizacji adres centralki , wtedy konnekt sam pobral kPilota2 zainstalowal no i w koncu moglem bezstresowo skonczyc ten kreator dla foobara Pozdrawiam ;) |
mi tam AQQ poszlo ;0
GG jakos chodzi Tlen takze a AQQ - brak kontaktow, jak ktos ma to nie wali :mruga: |
AQQ już całkiem zdominowało mojego kompa :P Nawet w pracy wywaliłem już GG i siedzę na AQQ z obsługą GG :D
|
szukam itych ikonek juz dluzszy czas i jak moglby mi ktos pomoc (podac linka lub przynajmniej nazwe) to bylbym wdzieczny
pozdrawiam |
Cytat:
|
@kassztan417 Schemat ikon to chyba ArkCrystal. A jak nie to sa napewno na centralce kUpdate.
EDIT schemat to gPack. Na 100% |
Cytat:
juz mam :cool: styl to niestety nie arkcrystal (ten jest dalaczany do instaliki) ale "gPack" takze jak ktos jest zainteresowany to prv ;) pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:51. |