![]() |
Cytat:
Dzieki :piwo: |
Cytat:
no problemo ;) :piwo: |
Ilość załączników: 1
hmm... U mnie komunikat jest troche inny. I nic nie pomaga zmiana centralek, probowalem na samym poczatku i nic.
|
Kilka pytań odnośnie konnekta :)
Mam kilka pytań odnośnie konnekta :)
Skąd ściągnać wersję instalcyjna konnekta 0.6.20.119 ? na stronie konnekta jest dostępna tylko stara wersja 0.6.19.111 :( Skąd ściągnąć styl do konnekta żeby wyglądał podobnie ja menu start w stylu XP srebrny :) |
@mgit Zainstaluj sobie 0.6.19.111 i potem przez plugin kUpdate zaktualizuj sobie do wersji 0.6.20.119
|
zainstalowałem wszystko fajnie tylko czemu konnekt nie uznaje stylów ściągniętych ze strony konekta :( ciągle ma ten sam wygląd :)
PS. a w nowej werjsi konnekt jest nawet fajny :) chyba pożegnam się z tlenem :) |
Kurde nawet jak goz odinstalowalem i zainstalowalem ponownie to nadal wyskakuje ten komunikat!!
|
uzywalem mirandy przez dlugi okres czasu i kofiguracja konnekta to pikus tylko jest male "ale"
miranda brala mi normalnie ~2MB z zainstalowanymi wtyczkami, emotikonami, dzwiekami itp. max 5MB przy otwartym oknie konnekt natomiast norma ~11MB a w porywach 15MB takze "troche" wiecej jak ta sytuacja wyglada u was?? |
Cytat:
pozdro ;) --edit-- u mnie 10MB zzera konnekt z emotkami itd. :) |
Umnie konnekt zabiera też z pamięci 10 MB :fiu:
|
A wie ktos moze dlaczego u mnie wyskakuje to okienko?? Probowalem juz wszystkiego i nici!! ;(
|
Mam pytanie :)
Czy tylko umnie te style do konekta nie działają :( :) |
juz sobie poradzilem. Wtgladalo to jak by Konnekt przy probie pobieraniu aktualizacji nie wykrywal polaczenia online czy cus takiego.
|
Moze to glupio zabrzmi ale ta dyskusja spowodowala ze zainstalowalem FireFoxa, Thunderbirda oraz plugin nConvers++ do mirandy :)
|
Cytat:
jak sie sypie to sie sypie ;) ale za to jak działa to działa ... (Gadam jak polityk :cool: ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24. |