![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zresztą większość moich znajomych ma telefony służbowe, sam mam pakiet 220 darmowych minut, a np. gdy podałem swój numer GG tu na forum to i tak jak ktoś coś chce to piszę ![]() Sam zresztą jak widzisz po dacie mojej rejestracji staram się nie pisać postów aby nabijać sobie licznik, chociaż na forum jestem prawie codziennie, chyba że jestem pod wpływem ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
refresh
hej!
Odświeżyłem sobie temat o Konekcie ponieważ sam biore się za jego instalacje bo chce spróbować czegoś innego niż GG. Może czegoś bardziej stabilniejszego i bez głupawych reklam. Nie mam pojęcia o tym progsie... może jakieś sugestie? Ściągam "pełną paczkę" i "wtyczki". Jak zainstalować ten program? Na włączone GG? Nie wiem wogóle na jakiej zasadzie program staje się klientem GG itp. O co tu wogóle chodzi? Krok po kroku jak obsłużyć ten program? thx
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 17.09.2004 o godz. 07:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
gg wogole odinstaluj, podczas instalacji upewnij sie ze zazanczyles obsluge sieci gg (domyslnie jest jeszcze jabber i tlen - to juz wedle upodobania)
pozatym http://www.konnekt.info/ ->download->katalog->kIEView->emotikony i wybierz te ktore Ci pasuja (folder z emotami przenosisz potem do konnekt/emots i w konfigu konnekta przelaczasz na te ktore wlasnie przeniosles) poza tym po instalacji pogrzeb w opcjach i dostosuj sobie konnekta wedle upodoban
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 17.09.2004 o godz. 13:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Konnekt dziala jako osobny program - instalujesz go w zupelnie osobnym folderze - jakim tylko chcesz, uruchamiasz i w opcjach po kolei wszyskto ustawiasz, wszystko jest, ze tak powiem "do domyslenia sie" ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
tylko niestety link nie dziala juz od kliku dni prubuje sie dostac na stronke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
[...tu coś było ale się zmyło...]
jak potrzebujesz czegoś do mirandy a znasz angielski to zapraszam na stronę www.miranda-im.org gdybyś czegoś nie znalazł to daj znać ale wracam dopiero w niedziele w nocy
![]() |
![]() |
#24 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
konnekt jest interesujacy - niestety bardzo wolno sie rozwija, nie stworzyl wokol siebie grona maniakow-entuzjastow, wtyczki pisze praktycznie jedna osoba - komunikator skazany na wymarcie :/
probowalem go pare godzin - braklo mu wielu drobnych elementow, a to co bylo -szwankowalo - przesylanie plikow, sortowanie listy, opisy na liscie itp - choc nie powiem ze dla kogos przesiadajacego sie z BEZNADZIEJNEGO [prymitywnego, pozbawionego jakichkolwiek udogodnien komunikatora dla biurw...] GG konnekt moze wydac sie rewolucja... konnekt w tej chwili prezentuje poziom zaawansowania komunikatora Tlen dwa lata temu od kiedy pojaiwla sie wtyczka .scm do tlena dodajaca opcje jednego okna rozmowy z zakladkami wiedizalem ze nie chce go zmienic na nic innego... reszta pluginow tez jest w cyc - tlen.vel.pl [czy jak oni sie tam zwa teraz] to jedna z wielu wartosciowych stron o tym komunikatorze jednym z 'powodow' jaki znam dla ktorego ludzie od tlena uciekaja jest dosc nieciekawa defaultowa szata graficzna... wiem ze ludzie sa leniwi lub im slon na talent plastyczny nadepnal - ale kurcze - upodobnienie go do gg to jakies... 2 minuty [lacznie z emotkami itp], drugim jest syndrom Opery - kazdy kto sprobowal tlena [no, prawie kazdy] natychmiast zaczyna przekonywac innych ze gg to gowno... a ludzie sie wtedy bronia ![]() ps. miranda sucks ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem w jakis sensie fascynatem konnekta, czuje sie z nim dobrze a pracuje na nim od czasow powstania tego komunikatora.
Ja mam powiedzenie, ze kazdy chwali swoje... ale oprocz tego co wymienil Sid, aktualizacji jest niewiele (pojawiaja sie jednak raz na jakis czas, przynaszac "rewolucyjne" zmiany i poprawki), p2p w konekcie mam wylaczone wiec nie wiem jak dziala przesylanie plikow, jedno co mi sie cholernie podoba w konnekcie, a nie odnalzalem tego w innych komunikatorach, to dostep do szerokiego pasma obslugi sms, mozna sobie skonfigurowac wszytskie sieci w polsce i zagranica, uslugi, hasla, do tego konnekt potrafi wycinac reklamy (jesli to mozliwe w danej sieci)... smsuje sie doskonale! akurat to polecam!
![]() |
#26 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
nie wiem jak u ciebie ale u mnie nic nie smierdzi - moze czas umyc klawiature ![]() a tak serio to
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Ja Konnekta używam już dość długo (rok? może dłużej). Poprostu jedna z kolejnych "rewolucyjnych"
![]() ![]() Mogę go z czystym sumieniem polecić kazdemu z was, choćby w celu przetestowania jego możliwości. www.konnekt.info |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Konnektu uzywam na XP, więc rzadko. Bakuje mi w nim kilku wfunkcji a najbadizje Wyszukiwania w katalogu GG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siedzę na AQQ i jest mi z nim dobrze.
obsługuje: AQQ, WPK, Tlen, GG, ICQ. ostatnio aktualizacje wychodzą praktycznie codziennie. każdego dnia przy pierwszym odpaleniu sofciku pojawia się na okienko z reklamami. no i tutaj ciekawa sprawa - niedawno była reklamowana strona... Konnekt'a ![]() byłem lekko zszokowany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Mam Konnekta od dawna... ale chciałbym coś bardziej zaawansowanego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |