Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   GGHack (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gghack-32719/)

joba 18.03.2004 18:30

co do linku to juz mocno nieswiezy jest ;)
przetoczyl sie juz wiele razy w wielu miejscach...
BTW ta strona ma dosc duzo mirrorow, kiedys szukajac programu ktory pokazuje haslo gg (zapomniane przezemnie :P) natrafilem na nia w 3 wyszukiwarkach pod 5 aliansami

Edwardo 18.03.2004 18:39

taka mala uwaga - zaden z GG sniferow nie bedzie dziala gdy jestes podpiety pod switcha. mozesz podsluchiwac tylko siebie.
no chyba ze skolujesz switch sniffa, to wtedy wszytko jest mozliwe :D
z tego co wyczyalem takich programow jest ze 3 pod windowsa. jak ktos znajdzie to dajcie znac.

Smartek 02.02.2005 17:26

Sorka za zabawe w wykopaliska..., ale nie moglem wyrobic :)... wlasnie przed chwila pewna "Asia" pisala do mnie na gadugadu, zeby powiedziec jej cos wiecej o tym "gghack" :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: ... nie wiem jak ta osoba wykopala tak stary temat... widocznie szuka sposobu na shaczenie komus gygy..
pozdro ;)

gallus 02.02.2005 17:36

To da się to na xp uruchomić, a i do tego jeszcze z radiówką?? :)

michal_zb 02.02.2005 17:38

Cytat:

Napisany przez gallus
To da się to na xp uruchomić, a i do tego jeszcze z radiówką?? :)

Na XP pójdzie, ale z radiówką może być gorzej...
P.S. - W LANie śmiga ;)

gallus 02.02.2005 17:42

Cytat:

Napisany przez michal_zb
Na XP pójdzie, ale z radiówką może być gorzej...
P.S. - W LANie śmiga ;)

Pamiętam, że się bawiliśmy u Ciebie tym softem, ale nie pamiętałem jakiego sysa miałeś wtedy... ;)
PS Wywala mi jakiś błąd urządzenia...o co chodzi?? :|

paja 02.02.2005 18:55

sam gg hack może wyciągnć hasła które są zapisane na dysku (czyli z kont gg które masz na swoim kompie) jeśli hasło nie było podane podczas uruchamiania gg to nic się nie zrobi.

heh pewnie to wszyscy wiedzą ale pisze do do mnie na gg też czasami jakieś dzieci piszą bo myślą że się bedą w hakerów bawić :ysz:

ps. to mój GIGApost bo 1024 zwykłe posty :D

andy 02.02.2005 19:10

@Gallus biblioteke Pcap masz zle zainstalowana?? Albo inna wersje niz wymaga program

pablocoo 02.02.2005 19:52

Cytat:

Napisany przez paja
ps. to mój GIGApost bo 1024 zwykłe posty :D

Chyba KILOpost ;)

qfir 02.02.2005 20:09

nie wiem czy wiecie, ale juz od 2003 roku jest nowa werja gghack (1.1), niestety link z ktorego sciagnolem juz nie dziala, wiec musicie sie troche wysilic i odpalic google.pl

zeby nie byc goloslownym
oto screen z nowej wersji:
http://www.republika.pl/ze11/gghack1.1.jpg

Edwardo 02.02.2005 20:18

ja naszczescie siedze w lanie zbudowanym na switchach setkach i swiatlowodach, wiec istnieje tylko mozliwosc podlsuchu w moim bloku, a ze switche sa, to mozliweosc ta maleje do paru procent... :D

gallus 02.02.2005 20:36

Cytat:

Napisany przez @ndy
@Gallus biblioteke Pcap masz zle zainstalowana?? Albo inna wersje niz wymaga program

Mam zainstalowane 3.1 i Qpa :|

qfir 02.02.2005 20:50

Cytat:

Napisany przez Edwardo
ja naszczescie siedze w lanie zbudowanym na switchach setkach i swiatlowodach, wiec istnieje tylko mozliwosc podlsuchu w moim bloku, a ze switche sa, to mozliweosc ta maleje do paru procent... :D

gghack najpierw laczy sie z serwerem ktory udostepnia polaczenie dla sieci, a potem po wewnetrznym ip dociera do uzytkownika o podanym numerze gg, wiec nie badz taki pewny, ze cie nikt nie zaatakuje. Jedene wyjscie to jest pozadny firewall.

andy 02.02.2005 21:00

Cytat:

Napisany przez gallus
Mam zainstalowane 3.1 i Qpa :|

A ggspy wersja 2.97 wymaga chyba pcap w wersji 2.3. Tak jest zreszta na stronie. Wiec zainstaluj starsza. Albo sciagnij UAPa i jako swich sniffera uzyj Caina 2.5:D
Jezeli masz siec na switczach. Bo w innym przypadku starczy sam UAP

Pozdro;)

Edwardo 02.02.2005 23:41

Cytat:

Napisany przez qfir
gghack najpierw laczy sie z serwerem ktory udostepnia polaczenie dla sieci

wiesz co piszesz?

^_^ ^_^

Cytat:

Napisany przez qfir
Jedene wyjscie to jest pozadny firewall

sam server to firewall :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14.