![]() |
Cytat:
Włączasz, on skanuje ile jest kompow, sprawdza hostname... I wyswietla liste aktywnych kompow w LANie. Nastepnie najezdzasz na ofiare(po lewej) i dusisz spacje. Teraz jak sieć masz na switchu wciskasz 'a' (ARPa Sniffing) i czekasz... jak sie pokaze jakies polaczenie - sprawdzasz czy to wywolanie przegladarki czy rozmowa na gg czy cos innego... jak na gg to ogladasz co sie na tym porcie dzieje ;) BTW. Ja wcale nie pisalem ze po zainstalowaniu wpisujesz numer ofiary i masz w okienku rozmowy przedstawioną rozmowe, z emotkami, itp... W ettercapie rozmowa bodajze tak wyglada(dawno nie lookalem): ..............wn.....887652....Cześć.............. ....wn.....887652....Cześć.... ..............re.....887652....I jak tam?..................re.....887652....I jak tam?.... coś w tym stylu - bo masz okno podzielone na 2 czesci - jedna odbiorca, druga nadawca ;) Poza tym przy uzyciu ettercapa latwo sprawdzic kto jakie strony oglada, przejac hasla jak nieszyfrowane ktos przesyla etc... |
u mnie to działa wyśmienicie. wstydźcie się co piszecie na gg oj wstydźcie ;)
mam całą listę (ponad 240 000) i opublikuję w necie. numerki przed od 1 do 10 będą oznaczać numer grzechu. z zerem od 01 do 07 - siedem grzechów głównych. dwa zera to toaleta. :P |
Cytat:
|
Może mi ktoś napisać krok po kroku jak używać tego "ettercapa"?
W folderze tego programu są same pliki z różnymi końcówkami, ale nie ma pliku exe. :| Najlepiej jak wyśle na bartek.sz@gmail.com :D Dzięki :piwo: |
Ta sa zrodelka;) Czeba kompilowac :P
|
@luminat co do nmap'a to trzeba sie pobawic parametrami. I napewno wyniki beda poprawne;) Przeciez jest to jeden z najlepszych scannerow:)
Pozdro |
Cytat:
-P0 - tylko wtedy gdy dana osoba ma wylaczona odpowiedz na ping, ale wtedy skanowanie trwa o wiele dluzej |
Cytat:
|
mozna zerknąć tu
http://www.zx.com.pl/link.html |
^_^ ^_^ - w zwiazku z tym, ze co jakis czas b. duzo osob pisze do mnie na gg zeby wyslac im ten programik gghack postanowilem sprawdzic czy wyszukuje haslo w googlach do tego topicu - okazuje sie, ze jest i to nawet wysoko.. wchodze... 11 000 wyswietlen :haha: :)
pozdro ;) ps- to nie jest archeologia :P |
@Smartek do mnie tez wbijają, z pytaniem jak podsłuchać. Ehhh wszystko mają w topicu Co za ludzie :|
P.S. Zobaczcie ilość wyświetleń ~11k:wow: [Sory za mały OT;)] |
Do mnie też czasami wiara zagaduje ;) Yea!
|
do mnie tez na poczatku pisali, ale teraz jakos nikt nie gada :)
ps. najlepsze sa wiadomosci z bramki www tlena bez podpisu :D |
Cytat:
możesz mi powiedzieć czy tan program naprawde istnieje czy nie ,,GG Hack" bo na tej stronie jest ale komentaż że nic nie ma. jeżeli to żart to LIPNY . nara i pozdro |
Pewnie, że jest ;). Tylko, że to jest podziemie internetu, ciemna strona mocy, nie możesz tam wejść
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45. |