![]() |
nie dość, że listę czytają to jeszcze inwigilacji się zachciewa! :> a może od razu w gry wojenne pograć jak w starym filmie? :P
|
widze zescie sie juz zczaili z tym gghack 1.1 :jezyk:
|
Od razu mi się wydawało coś nie tak po po co sie logować do sieci GG zeby ja nasluchiwac (a tam sa pola na numer i haslo :D:D:D ) Poza tym ja dam prawdziwego linka: http://ettercap.sourceforge.net/ , tylko nie polecam wersji NG - jakos wole starszą ;)
|
Mógłby ktos dokładnie opisać jak tego urzywać (krok po kroku :) ) ponieważ mam to podesłać komuś na maila, ale nie mam lana a urzywałem tego ostatnio jakis rok temu u michal'a_zb ;)
|
Chłopaki wrzućcie mi ten progs na wwwmily@o2.pl
|
@Gallus jezeli chodzi Ci o UAPa to jest on intuicyjny w obsludze. Wystarczy tylko zainstalowac biblioteke Pcap i mozemy podsluchiwac ;) Chyba ze mamy siec oparta na switchach wedy trzeba zainstalowac dodatkowo swich sniffera np. Cain 2.5 :spoko: Ale uzycie Caina mozna latwo wykryc wiec jezeli masz qmatego admina to uwazaj;)
|
andy: mnie cos na switchach wogole nie chce dzialac... a juz krecilem i szukalem :)
jakas podpowiedz? |
@Edwardo podaj adres email to ci cus podesle :D Pewien przepis:>
|
Gg Spy
Hej ściągnełem z emula gg spy ale nie wiem jak kogoś podsłuchiwać jak ktoś go skuma niech :pisze: :)
|
Cytat:
|
kolejny hacker...
ja moze wierszyk poranny, ktory powstal dzis z rana, w zamian napisze: to tu to tam, popierduje sobie z rana sam. |
jak tego ettercapa zainstalować mi to wogule nie działa...
|
Moze moje pytanie nie bedzie zwiazane za bardzo z tytulem i trescia tego watku, ale co tam:
Czy wiecie jak nazywa sie program za pomoca ktore mozna sie dowiedziec z jakiego systemu operacyjnego / klienta korzysta uzytkownik gadugadu? Wiem ze jest cos takiego jakos xpgg ale google nic nie znajduje. Przeszukalem cale powergg ale nie znalazlem nic co by mnie interesowalo. Moze wie ktoś? |
Jeśli ma ktoś DZIAŁAJĄCĄ wersję pod XP yto niech na maila mi wrzuci...
|
Jezeli znasz IP goscia. To potem skanujesz gostka nmapem. On moze podac z jakiego systemu korzysta ofiara.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |