![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Sygnałki mnie denerwuja :wrrr: No chyba, że jestem umówiony że ktoś puści sygnał jak coś tam... Aha, sygnałki tez może puszczać dziewczynka
![]() A w nocy mam spokój. Mam ustawione mojego kochane Siemensy, aby sie wyłączały dziennie o 23:59. A rano gdy mnie budzik w fonie obudzi to sobie tel włączam. @MacGyver ten sposób z czatem jest za***isty ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Jak sobie wgram nowy fajny dzwonek, to nawet lubie jak mi ktos sygnaly puszcza
![]() ![]()
![]() |
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A mnie wkurzaja glupie smsy w stylu tu 4 biedroneczki, wyslij je 4 dobrym ludziom a za 4 dni spelnia sie twoje marzenia jezeli ich nie wyslesz to beda 4 biedne lata itp.
qrwica mnie bierze jak cos takiego widze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
hehe, tez to "uwielbiam" ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Wygrali Panstwo w konkursie Audiotele!!! malego rumuna. Na odbior maja Panstwi 7 dni! Jezeli nie odbiora Panstwo nagrody w terminie przeslemy cala rodzine.
######################################## WAZNA INFORMACJA!!! W tej chwili w Polsce 1,5mln ludzi spi, 1,1mln ludzi uprawia seks, 2,8 mln ludzi je... A jeden ***** siedzi i czyta Sms-a! GRATULACJE!!! ######################################## Wazna informacja!!! Po krotkiej naradzie i obejzeniu Twojego zdjecia nasza komisja uznala, ze masz leb jak kon! Z tego powodu pragniemy poinformowac, ze mozesz srac na ulicy!!! ######################################## TVN informuje,ze w najblizszym programie "Wybacz mi..." wystapia Osama ben Laden i George Bush. ######################################## To jest sms szczescia... Wyslij go do 5 osob, a spotka Cie szczescie! Bozena W. wyslala i wygrala pralke, Bogdan W. nie wyslal i urwalo mu noge... ######################################## ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Masakra. CHyba zaczne sam rozsyłać takie łancuszki ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
Dostaniesz od jednej osoby, ty masz to podać dalej... i wkońcu znowu przychodzi do ciebie ![]() I tak prawie codziennie, np. __________________________________________________ _____________ To jest *wiadomosc* która przynosi szczęście w nauce ... jeśli roześlesz ja wszystkim których masz na liscie kontaktów w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikomu to będziesz powatrzać rok... __________________________________________________ _____________ Ktokolwiek przerwie ten list łańcuchowy bedzie miał przeklete zwiazki Jutro jest narodowy dzień pocałunków. Jeśli prześlesz to do 15 osób w ciągu 15 min, ten w kim się kochasz cie pocałuje tak jak można najczulej __________________________________________________ _____________ 1. Kocham Cie 2. Nie nawidze Cie 3 Lubie Cie 4. Jesteś taki/a sobie 5. Lubie Cie 6. Bardzo Cie Lubie 7. Ładny/a jesteś 8. Nie znosze Cie 9. Chce Ci Dać Buziaka 10. Chce Z Toba Chodzić 11. Jestes Za***isty/a 12. Jesteś Spoko 13. Nie Mam o Tobie Zdania 14. Masz Poczucie Humoru 15. Lubie Sie Z Tobą Kłócić 16. Laska z Ciebie 17. Wstydniś Z Ciebie 18. Jesteś Słodziutki/a 19. Jesteś Kochany/a 20. Jesteś Brzydki/a 21. Stresuje Sie Przy Tobie 22. Lubie z Toba Spędzać Czas 23. Uwielbiam Cie 24. Ostry Kujon Z Ciebie 25. Świetny/a Z Ciebie Kolega/Koleżanka 26. Śpioch Jesteś! 27. Masz Smaczne Usta! 28. Ładnie Sie Śmiejesz 29. Lubie Na Ciebie Patrzeć 30. Nie Moge Na Ciebie Patrzeć 31. Nie Obchodzisz Mnie 32. Bez Ciebie Nie Moge Żyć 33. Podobasz mi Sie 34. Kiedyś Byłeś/aś Inny/a 35. Fajne Z Tobą Gnicie 36. Nie Znam Cie 37. Paker Z Ciebie 38. Ładnie Pachniesz 39. Chce Cie Przytulić 40. Jesteś Moim Słoneczkiem ODPOWIEDZI MOŻE BYĆ WIECEJ NIŻ JEDNA! Pamietaj jeśli prześlesz ta wiadomosć: 1 osobie czeka cie nienawiść 5 osobą czeka cie przyjaźn 10 czeka cie szczęście 15 czeka cie niespodzianka wszystkim z listy kontaktów - czeka cie szczęście w miłości START masz 15 min __________________________________________________ ____________ http://barteq007.tripod.com/fortune.html __________________________________________________ ____________ Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 27.10.2004 o godz. 18:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedyny ktory kiedykolwiek poslalem brzmial :
"To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim (lacznie ze mna). Jesli wyslesz to : 5 osobom- nic sie nie stanie 10 osobom - nic sie nie stanie 15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie 20 osobom - zgadnij co sie stanie. 666 osobom - tez sie ****a nic nie stanie Otoz to: Nic sie ****a nie stanie Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało Grześ wysłał łańcuszek i nic mu sie nie stało Robert nie wysłał łańcuszka i za*******ił go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łańcuszkiem Powiedzmy razem : SRAMY NA LANCUSZKI" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |