Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.10.2004, 22:41   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Jedyny ktory kiedykolwiek poslalem brzmial :
"To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim (lacznie ze mna). Jesli wyslesz to : 5 osobom- nic sie nie stanie 10 osobom - nic sie nie stanie 15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie 20 osobom - zgadnij co sie stanie. 666 osobom - tez sie ****a nic nie stanie Otoz to: Nic sie ****a nie stanie Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało Grześ wysłał łańcuszek i nic mu sie nie stało Robert nie wysłał łańcuszka i za*******ił go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łańcuszkiem Powiedzmy razem : SRAMY NA LANCUSZKI"
Też go kiedyś dostałem. Co prawda, podobnie jak pozostałe, również olałem i nikomu więcej nie wysłałem, ale mi się podobał

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.10.2004, 23:17   #2
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
lancuszek wymiata rowno
Stary 29.10.2004, 05:49   #3
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zaraz dostaną go kontakty z mojej skrzynki
Stary 29.10.2004, 07:47   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ta, ten lancuszek to chyba jedyny jaki mi sie podobal
jeszcze drugi byl ql, nie pamietam dokladnie ale jakos tak:

"to jest p..ony lancuszek. wyslij go k..wa wszystkim kontaktom ze swojej zas..nej listy a ktos cie ze swojej skasuje. wyslij go tylko polowie tych zas..nych kontaktow, a sie na ciebie obrazom"
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.10.2004, 09:36   #5
houston
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 29.07.2004
houston w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@MacGyver i @Monter Co do ukrytych nr'ow "jako zastrzezony" a co pisalem wczesniej ze jednostki specjalne; jak: Policja; Wojsko; Sluzby ratownicze o Sluzbach bezpieczenstwa juz nie wspomne..." one maja decoder sygnalu ID "zastrzezonego to leci po sygnale SSL7 no wiem otym bo "telekomunikacje mialem" a tez o tym niewiedzialem a na pewno o tym nikt oficjalnie nie trabi bo uzytkownik z nr zastrzezonym tez by sie bal dzwonic A dzwoniac jako "zastrzezony" to nieznaczy ze ID nie slesz tylko ze w postaci zaszyfrowanej to sa uroki cyfrowych laczy .... Analog tego nie slal sygnalu a ze wszystko musi byc rejestrowane (zalozenie projektantow) a ze przecietny Kowalski takiej "przystawki dekodujacej niema bo nienalezy do wyzej wymiononych sluzb" jak wiecie sa tryby "kodowania" glosu i uslug dodatkowch" PSK; FSK (transmisje podstawowe glos sygnalizacja* nr zajety; oczekujacy itd ...; uslugi dodatkowe ; clip; sms'y; transmisja danych i wiele innych) a kodowan sygnalu jest wiele jest "masa litanii" i wszystko jest wysylane tyle ze nr zastrzezone maja opcje "koduj sygnal SSL7" SSL7*-> ten sygnal to CLIP no to na tyle wiecej informacji na studiach telekomunikacji Mam nadzieje ze "watpliwosci co do nr'u zastrzezonego juz nie bedzie
houston jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.10.2004, 10:44   #6
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja ostatno cos takiego dostałem (kiedyś też dostałem podobny):[:[:[ ciekawe ile głąbów sie nabrało

Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.10.2004, 15:20   #7
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
A ja ostatno cos takiego dostałem (kiedyś też dostałem podobny):[:[:[ ciekawe ile głąbów sie nabrało

Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART
przecierz obsluga gg juz raz informowala wszystkich o tym ze takie lancuszki to sciema, a tu znowu taki kretynizm
Stary 29.10.2004, 15:42   #8
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pawel_k
przecierz obsluga gg juz raz informowala wszystkich o tym ze takie lancuszki to sciema, a tu znowu taki kretynizm
Dla Ciebie kretynizm, dla kogoś marketing Żartuję oczywiście, nie popieram takich akcji. Są jednak osoby, które by własną matkę sprzedały, gdyby było z tego sianko...
Biorąc pod uwagę, że GG używa raczej zdecydowanie najmłodsza część populacji, często mało rozgarnięta, to gość mógł się nieźle obłowić...
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.10.2004, 17:23   #9
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Co chwile dostaje od kogoś

Cytat:
Od 1 Listopada, komunikator Gadu-Gadu będzie płatny, z powodu konieczności kupna nowych serwerów. Na znak protestu przeslij tą wiadomośc dalejPrzepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART
Automatycznie "wymusza" wysłanie to do 10 osób i na następnej osobie też to "wymusza" i tak to leci aż wreszcie wpadnie na kogoś z cdrinfo i będzie koniec

Pozdro
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: