![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lancuszek wymiata rowno
![]()
![]() |
#3 |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Zaraz dostaną go kontakty z mojej skrzynki
![]()
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ta, ten lancuszek to chyba jedyny jaki mi sie podobal
jeszcze drugi byl ql, nie pamietam dokladnie ale jakos tak: "to jest p..ony lancuszek. wyslij go k..wa wszystkim kontaktom ze swojej zas..nej listy a ktos cie ze swojej skasuje. wyslij go tylko polowie tych zas..nych kontaktow, a sie na ciebie obrazom" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.07.2004
![]() |
@MacGyver i @Monter Co do ukrytych nr'ow "jako zastrzezony" a co pisalem wczesniej ze jednostki specjalne; jak: Policja; Wojsko; Sluzby ratownicze o Sluzbach bezpieczenstwa juz nie wspomne..." one maja decoder sygnalu ID "zastrzezonego to leci po sygnale SSL7 no wiem otym bo "telekomunikacje mialem" a tez o tym niewiedzialem a na pewno o tym nikt oficjalnie nie trabi bo uzytkownik z nr zastrzezonym tez by sie bal dzwonic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
A ja ostatno cos takiego dostałem (kiedyś też dostałem podobny):[:[:[ ciekawe ile głąbów sie nabrało
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART
![]() |
#7 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
![]() Biorąc pod uwagę, że GG używa raczej zdecydowanie najmłodsza część populacji, często mało rozgarnięta, to gość mógł się nieźle obłowić...
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Co chwile dostaje od kogoś
Cytat:
![]() ![]() Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|