![]() |
Kto mi dzis podskoczy:hmm:
|
Chcesz kopa w jaja?
|
kostecki - soszynski
bardzo dobra walka byla :D |
zawolajcie mnie jak juz bedzie ten golota zebym wiedzial kiedy kanal zmienic :P
|
Wołamy cię ;)
No chyba, że jeszcze będą z godzinę gadali i zmieszczą ze trzy bloki reklamowe (od początku galii to było ich już chyba kilkadziesiąt...). ---- EDIT Zaczęło się.. Pierwsze wrażenie.. Gołota jest potwornie wolny.. Jeśli to wszystko na co go stać (a coraz bardziej na to wygląda), to to długo nie potrwa... |
No to endrju nie zawiódł pokładanych w nim nadziei. :>
|
Andrju dostał w ryja i tak zgarnął 300k$... :D
Wezmę się za boks chyba... raz na rok za taką kasę można dostać w mordę. :mruga: |
No i po ptokach :/ Szkoda Gołoty po raz kolejny, ale cóż Adamek dla niego był za szybki niestety.
Adamek się pokazał, ale nie wróżę mu kariery w wadze ciężkiej. Do Kliczków i Walujewa za daleka droga. |
Gołota zachowywał się jak ślimak... jednak co tu żałować... stawiałem na Adamka teraz tylko wyczekiwać następnych gal z Adamkiem :)
|
Cytat:
|
Podejrzewam, że oni mają problem i przed karierą z konstrukcją zdań... :mruga:
|
Cytat:
|
Niektórzy bez dostawania po mordzie mają problemy z wymyślaniem zdań złożonych. O ortografii nie wspominajonc ;-).
Nigdy ten sport mi się nie podobał. -edit- Ed, musiałeś, prawda? ;-P Pij to piwo, a nie mi tu się z postami w 90% o podobnej treści wcinasz ;-). |
Kasi Cichopek mi tylko tam brakowało.
|
Cytat:
http://c.wrzuta.pl/wi17796/fba215b20...pek%20cz.%2013 a to łona na pierze by miało ja ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:25. |