![]() |
Ja tam oglądać i tak nie będę-gdyż ten cały Polsat mnie wqurvia-rzadko kiedy oglądam coś na Polsacie-a sport to mi zwisa :haha: - wszystkiego dowiem się w wiadomościach,i zobaczę najlepsze urywki.:taktak: Myślę jednak że Adamek jak będzie unikał ciosów Gołoty-to wygra na punkty-Gołota już dawno powinien zakończyć karierę,jest za tępy aby boksować.:fiu:
|
bezsensowna walka, chyba tylko dla maniaków :sciana:
|
Ja tam zawsze byłem za Gołotą, nadal tak jest i liczę, że wygra tą walkę. Trafiłem na jedną wypowiedź, że Gołota już za dużo w życiu przyjął ciosów, jest za stary i za wolny. Zgadzam się z tym, ale uważam, że na zakończenie kariery należy mu się coś od boksu, zawsze był tak blisko, a jednak nadal za daleko.
|
Cytat:
|
Gołota wolno myśli, wolno mówi, wolno się rusza. Jeśli trafi Adamka przypadkiem, to może wygrać.
|
Cytat:
|
a ja mam problem z wyobrazeniem sobie, ze adamek moze wygrac...w normalny sposob
golota nie ma nic do stracenia a ademek wygrywajac z samym nazwiskiem zyskuje duzo...licze na 12 rund |
Ciekawe czy tym razem bedzie jeszcze szybciej:D
|
Gołota vs Adamek
Jutro walka okrzyknięta walką stulecia. Mam tylko nadzieję, że zbyt szybko się nie zakończy i obejrzymy boks na dobrym poziomie. Dla przypomnienia walka Gołoty:
EDIT: Transmisja walki w niekodowanym Polsacie o godz. 19.30 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |