Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gołota vs Adamek (https://forum.cdrinfo.pl/f5/golota-vs-adamek-83779/)

prometeusz 25.10.2009 11:54

Jak nie warto, tym razem sie chociaz ruszal troche:spoko:
Jeszcze klka takich spotkan i nam Andrzej zacznie w koncu boksowac:taktak:

DejaVu 25.10.2009 11:15

Wiedziałem że nie warto tego oglądać :haha:

joujoujou 25.10.2009 01:59

Już kawały o tym starciu krążą:
Cytat:

Po walce Adamka z Gołotą trener do Gołoty:
- Ale wystraszyłeś Adamka w 2 rundzie.
- Czym?
- Myślał, że Cię zabił ...
:D

CIAPEK 25.10.2009 01:54

miazga i tyle. Szacun i wielkie nadzieje w stronę Adamka.

Pierwszy 25.10.2009 00:47

Adamek zdobył PAS POLSATU :rotfl:

Zetoxa 25.10.2009 00:24

Cytat:

Napisany przez Reetou (Post 1054823)
Żeby zaproponowali taką kasę za walkę, to wcześniej trzeba trochę nazbierać po mordzie. A później ma się się problemy ze wymyśleniem zdania złożonego, więc nie wiem, czy warto.

...ale po co używać zdań złożonych :sciana:
lepiej proste:spoko:
albo wyrazy ...proste:sciana:

Stef 24.10.2009 23:58

ale walka calkiem calkiem...
w wykonaniu goloty oczywiscie.
niczego specjalnego po nim sie nie spodziewalem, wiadomo, waga+ lata robia swoje. dodatkowo jakby ktos dostal tyle ciosow w glowe,tym bardziej w takiej kategorii, to raczej "normany" by nie byl.

brawo dla tomka, bo potrafil sie odnalezc w nowej kategorii,ale przed nim , wg mnie, jeszcze dluga droga na szczyt... czego mu zycze... bo ogladajac powtorki w zwolnionym tempie widc jak adamek swietnie widzial momenty i miejsca w ktorych andrzej sie odkrywal i w te miejsca wyprowadzal ciosy- widac ze zawodnik mysli, a nie wali na oslep...;)

ed hunter 24.10.2009 23:51

Smartek!

Cicho małolaty! :rozga: Piję kawę, bo ruchy Gołoty mnie uśpiły. :haha:

andrzejj9 24.10.2009 23:49

No niestety, pierwsze wrażenie się potwierdziło - Gołota jest potwornie wolny. To już od kilku ostatnich walk widziałem, ale cały czas miałem nadzieję, że to tylko chwilowa gorsza dyspozycja i następnym razem będzie lepiej. Nie było. I już nie będzie.

Widać, że nie tylko najlepsze lata ma już za sobą, ale w ogóle jakiekolwiek szanse na osiągnięcie czegoś w boksie również. On już nie ma kondycji boksera, nie ma umiejętności boksera, przede wszystkim kompletnie nie ma szybkości. Jedyne, co jeszcze mu pozostało, to dobra praca ciała i naprawdę niezłe uniki. Ale to za mało. Przede wszystkim ten zupełny brak szybkości jest strasznie zauważalny.

Adamek wygrał zasłużenie, ale nie podobał mi się sposób zakończenia walki. Nawet się najpierw oburzyłem, czemu sędzia się wtrąca, ale jak zobaczyłem kilka powtórek i tą potężną serię 10 albo i więcej ciosów, wszystkie trafione i wszystkie w głowę.. To podjął dobrą decyzję i tu zarówno szacunek dla Adamka za umiejętności i szacunek dla Gołoty, że przetrwał to stojąc na nogach. To świadczy, że siłę i wytrzymałość (przynajmniej na ciosy, bo jeśli chodzi o kondycję to mam wątpliwości) dalej ma. Ale seria naprawdę robiła wrażenie.

W każdym razie nie żałuję, że oglądałem walkę i nie mam po niej niesmaku, co jak na walkę Gołoty jest już pewnym osiągnięciem ;)

Patrix 24.10.2009 23:48

Cytat:

Napisany przez czary2mary (Post 1054827)
Kasi Cichopek mi tylko tam brakowało.

ło tej godosz ?

http://c.wrzuta.pl/wi17796/fba215b20...pek%20cz.%2013

a to łona na pierze by miało ja ?

czary2mary 24.10.2009 23:45

Kasi Cichopek mi tylko tam brakowało.

Smartek 24.10.2009 23:43

Niektórzy bez dostawania po mordzie mają problemy z wymyślaniem zdań złożonych. O ortografii nie wspominajonc ;-).

Nigdy ten sport mi się nie podobał.

-edit-
Ed, musiałeś, prawda? ;-P Pij to piwo, a nie mi tu się z postami w 90% o podobnej treści wcinasz ;-).

ed hunter 24.10.2009 23:42

Cytat:

Napisany przez Reetou (Post 1054823)
Żeby zaproponowali taką kasę za walkę, to wcześniej trzeba trochę nazbierać po mordzie. A później ma się się problemy ze wymyśleniem zdania złożonego, więc nie wiem, czy warto.

Ale niektórzy bez dostawania po mordzie mają problem ze skleceniem zdania złożonego, więc to dla nich jak znalazł. ;p

Kris 24.10.2009 23:42

Podejrzewam, że oni mają problem i przed karierą z konstrukcją zdań... :mruga:

Reetou 24.10.2009 23:41

Cytat:

Napisany przez Kris (Post 1054818)
Wezmę się za boks chyba... raz na rok za taką kasę można dostać w mordę. :mruga:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:06.