![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bez pomocy policji mozna sprawe zalatwic szybko, latwo i dla ciebie przyjemnie bo z druga strone zapewne przyjemnie nie jest - ale jest to dzialanie krotkotrwale i moze cie spotkac odwet i tak do usranej smierci z obu stron
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Groźby sa karalne. Ja juz wiem kto to jest. Moja siostra nie. Ale krotka rozmowa wystarczyla. Koles sam podał swoje dane (niby to pomylka ). Wiem kto pogadałem. od tamtej pory cisza. Powiedzialem ze jezeli jeszcze ktos zadzwoni, nie wazne ze nie on ale sprawa trafia na policje. Koles ma 15 lat i ojca ktory mu wpier**** jak sie dowie o sprawie (przemoc w rodzinie ) i pozbawi fona. Zobaczymy. Ale profilaktycznie chyba przejde sie porozmawiac z jego rodzicami. Postrasze ze to grozby karalne to co w SMS bylo i w rozmowach telefonicznych. Mysle ze wystarczy. Na wszelki zmieni sie siostrze numer. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
narazie bym odpuscil jesli z nim porozmawiales lub tez "porozmawiales" ale jesli sytuacja sie powtorzy czy to w stosunku do twojej siostry czy kogos innego to wtedy bym pogadal
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mialam rok temu grozby,ale wiedzialam od kogo(domyslilam sie)
pogadalam z ta osoba i grozby sie skonczyly ale za to moj nr tel byl podawany na czatach i jacys zboczency do mnie dzwonili w nocy (zmienilam numer i mam problem z glowy)
|
|
|
|
#20 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Pozwole sobie odkopać temat
![]() Ostatnio odezwałem się do koleżanki na GG, bo miała jakieś dziwne opisy. Napisała mi, że ktoś jej grozi SMSami i dzwoni mówiąc, że na przystanku zostanie pobita. Podobno robiła to jakaś dziewczyna. Chciałem pomóc koleżance to pobrałem od niej numer telefonu ofiary, zastrzegłem sobie numer telefonu i dzwonie. Rozmowa przebiegła mniej więcej tak : Cytat:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Lol! ^^
|
|
|
#22 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^_^ Lite ty to zawsze masz dobre pomysly...
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zawsze ma. Jak mi raz odchudził windowsa do do dziś pamiętam. Został sam ram.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|