![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
wolalem otwieraj sie Ku...!! - moze miala mniejszy autorytet? [/B
Jeśli krzyczałeś do nie K... przez duże "K" to powinno zadziałać. Zawsze tez możesz zorganizować wokół puszki jakieś ekodemonstracje typu -Uwolnić sardynki z puszek!! Echhhh,miałem ja ci-puszkę... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
"widzialaaaam puuuuUuuszki cieeen!"
blaaaa blaaablaaaaaaaa blaaa ... owszem przez duze 'K'... po trzecim waleniu przez cala duza reszte liter takze...
|
|
|
|
#3 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Sid
a nie miałeś jakiegokolwiek klucza Yale ? tym i kamieniem się dobrze otwiera takie ustrojstwa / chyba że to była pancerna puszka z tuszonką/ znam ten ból z brakiem otwieracza i dlatego od tekiego przypadku zawsze w kieszeni mam mały wkrętak zawsze to zamiast otwieracza mozę posłużyćz praktyki wiem ze i hantelkiem tez się da otworzyć tylko lepiej żeby to była tyrolska bo już pasztet /ze nie wspomne o rybkach to niestety prze pierwszy powstały otwór w expresowym tempie uciekanarka
|
|
![]() |
|
|