![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak to 1 raz czytalem to myslalem ze walne tapetke owocowa na dywan ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
Jeszcze lepsze było jak jakiś koleś w stanach chciał odbyć stosunek z sercem wołowym. Jednak gdzieś wyczytał że lepszy efekt będzie jak podłączy zasilanie z baterii. Koleś podpiął się do sieci i ... znaleziono go martwego z bezkształtną masą na członku. To musiał być odlot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Ja tam czytalem ze 1 gostek chcial przedmucjac swoja dziewczyne, w tym celu wzial ja w odludne i romantyczne miejsce, troche sie z nia poprzytulal i udalo mu sie, niestety podczas milosnych uniesien szalala burza i zablakany piorun walnal w najbardziej wystajacy punkt na wzgorzu (byl nim tylek kolesia) niestety niedosc ze dziewczyne sfajczylo (koles przezyl) to jeszcze nasz bohater przywarl do swej niezywaj dziewczyny pewna czescia ciala zawinieta w latex ktory pod wplywem pioruna zczepil kochankow
zeby tego bylo malo nawinal sie misiek zwabiony zapachem zwierzyny - zmasakrowal trupa dziewczyny, troche dostalo sie tez chlopakowi, ktory naszczescie wyszedl z tego calo dotarl do jakies drogi czy czegos podobnego tam go ktos zauwazyl zawiozl do szpitala gdzie odczepono go od trupa i pozszywano ![]()
![]() |
#19 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.12.2002
![]() |
Dobre, Dobre!!^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
nieche sie dublowac ale ten sam dzis link rozesłałem u siebie w sieci tez sie ubawiłem po pachy
![]()
![]() |
#21 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
tez mam STORY
![]() jakis koles wyczytal, ze podczas zabawy z samym soba dla lepszego efektu koncowego najlepiej owinac sie czyms (folia albo podobne), wiec postanowil wyprobowac patent a wiec owinal sie i przeszedl do rękoczynów ![]() okazalo sie, ze owinal sie za mocno, poniewaz gdy juz skonczyl cisnienie krwi bylo za duze w efekcie czego oczy wyszly mu na wierzch, a caly zrobil sie fioletowy jak sliwka widzialem nawet fotke w jakiejs gazecie :o oczywiscie trup na miejscu ![]()
![]() |
#22 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Czasami zastanawiam sie czy ci ludzie byli naprawde takimi *****ami czy to bylo tylko chwilowe... ( nie licza sie przypadki losowe
![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|