![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Chyba ze w MMC ustawisz mocniejszy system szyfrowania - WinXP nie jest tak ulomnym systemem zeby dac sie za latwo obejsc.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Odkopie temat bo znow mam deczko problemik w tym temacie a mianowicie.. Mialem ten program LOCK MY FOLDER i troche sie nim bawilem. ale zmienilem ostatnio kompa i co za tym idzie nowy system postawilem. Ale chyba jak widze nie poodblokowywalem wszystkich folderow. Mam taka sytuacje. Jest katalog X a w nim nascie katalogow Y. I na niektore nie moge teraz wejsc. A jak probuje dac na wlasciwosci/zabezpieczenia to pokazuje mi sie
![]() Moge potem dac tylko na zaawansowane... Jak daje na jakis inny folder Y w ktorym moge zobaczyc zabezpieczenia to wyglada to tak : ![]() ![]() I teraz pytanie. Bo tych katalogow Y jest sporo w X. Czy moge tylko zaznaczyc katalog X i jakos zrobic na nim powrot uprawnien do jakiegos DEFAULTa....zeby wszystkie katalogi Y na ktore nie moge wejsc byly dostepne ? I pytanko drugie. Co to za "konta nieznane" na 2 obrazku ? Czy moge to usunac ? I wogole ile ich tam jest ehh. Ktore moge zostawic ? Z koputera korzystam tylko JA i mam jedno konto Administratora. No i jeszcze Goscia konto... ale wylaczone.... Ostatnio zmieniany przez frog : 15.06.2007 o godz. 06:50 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Admin komputera zawsze moze zmienic uprawnienia dysku a przy zmianie uprawnien mozna je zmienic dla podkatalogow i plikow - tym samym zmieniajac uprawnienia (i wlasciciela!) zablokowanym katologom ( w zaleznosci od rozmiaru partycji moze to sporo potrwac).
Konta nieznane to numery kont ktorym przypisano uprawnienia do tego katalogu a ze po przeinstalowaniu OS nmery kont sie zmienily to system ich teraz nie rozpoznaje.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 15.06.2007 o godz. 09:16 |
|
|
|
![]() |
|
|