![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
A mój nick wziął się z filmu "Głupi i głupszy" - była tam taka papuszka ze skręconym łebkiem, którą jeden z bochaterów po usztywnieniu taśmą klejącą odsprzedał kalekiemu chłopcu - papuszka miała na imie Paputek - tak nazwałem swojego, znalezionego w piwnicy, ślepego kotka (do dzisiaj jest niewidomy) jako symbol niedoskonałości i ułomności.
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
swojej ksywy szukałem praktycznie tydzien po kupieniu 1 kompa (to było ze 14 lat temu i siora wpadła na pomysł skoro mój znak zodiaku to strzelec - moze bedzie strzelec ale wtedy w modzie było a yngielska wiec został Sniper - i tak sie podpisuje czasami daje rózne odmiany jak ktos uzywa mojego nicka generalnie mój nick na atari pokazał sie w programie i grze jakies 13 lat nazad teraz coraz zadziej cos pisze z lenistwa i braku czasu - czescxiej podpisane sa jakies stronki niz progz-y
![]() |
#34 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja ze swoja mam problem - bo nikt nie pamieta skad sie wziela... Sid'a mam od 4 czy 5 klasy podstawowki... 'the Rat' - cos od nazwiska, cos z netu - 7 klasa podstawowki - czasy dooma po sieci - a te strzaleczki?
znacie counterstrike? tam jest ikonka headshotu ![]() wiec nick jest juz baaaardzo stary - jest jeszcze jeden - ale ten jest dla bardzo specyficznych znajomych z 'real'a
![]() |
![]() |
#35 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
hmmm standardowo. nic nadzwyczajnego
![]() ![]() pozdrawiam artoor
![]() |
#36 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Ziele od nazwiska Zieliński
![]()
![]() |
#37 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
Ja tez tak pomyslalem ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Gość
|
...generalnie 3/4 nickow pochodzi od nazwisk...
...inicjalow itp... ...nie chce nam sie kombinowac czy jak... ...pozdr.. |
![]() |
![]() |
#40 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ja jako Jankes funkcjonuje w spolecznosci odkad siegam pamiecia
tak do mnie mowia kumple - moze nie uwierzycie - ale od czasow przedszkola, a wzielo sie to od mojego nazwiska ![]() ![]() w podstawowce zaczalem sobie kombinowac z zapisem w jez. angielskim a ze Jankes po ang. znalem tylko ze slyszenia to powstalo kilka tych zapisow: Janke, Jankee az wreszcie na koncu powstal Yankee - juz ten prawidlowy ![]() w zyciu codziennym dzialam jako Jankes - nawet w liceum nauczyciele tak do mnie mowili, ale w grach wpisywalem sie jako Yankee/Y@nkee koncowa wersja nicka powstala gdy gralem w Day Of Defeat/Counter-Strike i tam niektorzy na koncu nicka mieli _GER/_DE, _ENG a wiec pomyslalem czemu nie i zaczalem sie wpisywac jako Y@nkee_PL (niech wiedza ze Polak im skore loi ![]() ostatnio tez powstaly mutacje: J2k lub J2k3 J2k wyszlo mi przez przypadek, chcialem w Kazzie wpisac nazwe uzytk. J@nkes, ale tak mi sie pokrecilo (zmeczenie) ze wpisalem przez przypadek J2k (2 wzielo sie od tego, ze nie wcisnalem Shifta gdy chcialem '@' zrobic) - jesli chodzi o J2k3 to 2k3=2003, a wiec rozwijajac Jankes2003 ![]() ale J2k/J2k3 uzywam tylko w Kazza, eMule i czasami jak napisze jakis komentarz na WP
![]() |
#41 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.09.2002
![]() |
SIedzialem kiedys w w kafejce i zakladalem konto pocztowe. Za cholere nie moglem wymyslec nazwy. A ze w radio lecial "Keszitsen kepet onmagarol" Kultu to juz tak zostalo.
Wiekszosc znajomych z sieci kojarzy mnie jako Gorma - ale to ksywka z muda ![]() Pozdrawiam onmagarol |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
ups, zamomnialem o temacie - a co do mojego nicka to dosc proste: moje imie, pierwsza litera nazwiska i ulubiona cyfra. Kiedys zakladajac sobie skrzynke na hotmailu musialem szybko cos wymyslic, bo zwykly andrzej, a nawet andrzejj byl juz zajety. Wymyslilem to i juz zostalo
![]() |
#44 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Widze, ze temat popularny, naprawde ludzie maja niezwykle pomysly, najbardziej podoba mi sie historia lasera
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
cze
historia mojego nicka zaczela sie jak kiedys tak calkiem przez przypadek ogladalem Fashion TV, akurat lecial pokaz bielizny damskiej i w rogu bylo napisane cos po włosku i miedzy innymi Intimo. tak sobie pomyslalem, nigdzie w necie nie widzialem takiego nicka wiec moze taki bede mial. Staram sie wszędzie go uzywac, ale czasami nie wychodzi. Narka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|