Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Historia Twojego nicka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/historia-twojego-nicka-19102/)

biuc 03.04.2003 01:26

Witka !!

U mnie z kolei sytuacja z nickiem jest podobna jak do reszty, szukałem sobie nowego nicka i prawde mówiąc nic nie mogłem ciekawego wymyśleć. Przypadkiem miałem przed sobą jakiś słownik i losowałem kolejne litery. Tak powstał biuc. Mam jeszcze inną ksywke której nieużywam od jakiegoś czasu i została nawet zapomniana przez moich znajomych a brzmi ona HONDI, często mylona z HONDO ( niemam pojęcia dlaczego ?!) :)

Pozdro for all

jasut 02.04.2003 20:03

Re: Historia Twojego nicka...

Zlepek imienia i nazwiska.

shuma02 01.04.2003 03:48

ścigałem sie kiedyś modelami zdalnie-sterowanymi.
mój to był angielski model Schumacher. więc sobie zrobiłem shuma.
a że z czasem shuma było bardziej zajęte, shuma02 jest wszedzie nowością. i tak sie zostałem...

shuma02

Prześladowca 01.04.2003 02:31

A mój...

Na wakacjach 2002 roku w kinach leciał taki film (ang) Joy Ride (pol) Prześladowca.
Spodobał mi się film i sam tytuł. A prześladowanie jest moją specjalnośćią.:chytry: :chytry: :chytry:

Pozdrawiammmmmmmm

Zelea 01.04.2003 02:10

to moze i ja napisze cos o sobie :) hehe
ekhm
ja szukalem ksywy do diablo 2 przechodzilem owa gre 4 raz z rzedu i przyszedl czas na postac zabojczynie a ze pomyslow nie mialem kumpel mi podsunal mysl zebym zajrzal do atlasu historycznego albo geograficznego no i tak zrobilem ale jakos tak nie za duzo mi siem podobalo i zaczelismy to jakos zmieniac te ktore tam byly no i on wpadl na taki wlasnie pomysl i tak juz mam poczte i w sieci lan i necie i wszedzie gdzie siem da powoli :)

echoo 31.03.2003 23:43

Cytat:

Ackbar napisa***322;(a)
Ja tez sie jakam ,ale ksywki ktore mi dawali z tego powodu byly standartowe, twoja powiem szczeze jest orginalna. Pozdrowienia
Nnnnno ttttto witaj w klu... klu... klu... (q***) klubie :D ^_^ :D ^_^
Pozdro

misz_masz 31.03.2003 16:38

Moj nick ostał mi sie niejako przez przypadek a wszystko to przez KURNIK (literaki). Chciałem sie zalogować na moim poprzednim nicku ale był zajęty, kolejne również dlatego doprowadzony do rozpaczy myslę sobie jak nie mogę ani na ten ani na ów nick to może trochę tego, trochę owego i powstał misz_masz. I tak już zostało, przywiązałem sie do niego i innych już nie używam.

paja 31.03.2003 16:03

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a ja ze swoja mam problem - bo nikt nie pamieta skad sie wziela... Sid'a mam od 4 czy 5 klasy podstawowki... 'the Rat' - cos od nazwiska, cos z netu - 7 klasa podstawowki - czasy dooma po sieci - a te strzaleczki?

znacie counterstrike? tam jest ikonka headshotu :)

wiec nick jest juz baaaardzo stary - jest jeszcze jeden - ale ten jest dla bardzo specyficznych znajomych z 'real'a

Ostatnio w filmie/bajce epoka lodowcowa był też SID ale leniwiec:)

kraluk 31.03.2003 13:52

Mój jest bardzo prosty. Pierwsze trzy litery są od nazwiska (Kra) następne trzy od imienia (luk). Uzywam go bardzo długo... Nawet nie pamiętam kiedy zacząłem go używać...

para 31.03.2003 13:48

Mój nick został tam wymyśliony aby w ogóle nie kojarzył się z moim imieniem czy nazwiskiem.
Kiedyś używałem yokyla i kaupunki (jak ktoś zna język fiński, to wie o co chodzi).

Ackbar 31.03.2003 13:29

Lubie Gwiezdne Wojny i fajna postacią jest admirał Ackbar, admirala sobie odpuscilem bo nie jest ze mnie az taki rekin.

Cytat:

echoo napisa***322;(a)
Echoo wzięło się z tąd że się jąkam i niektóre słowa wymawiam podwójnie. Kiedyś strasznie się na tą ksywę wkurzałem ale teraz uwarzam że jest bardzo zabawna. :D ^_^ :D ^_^ :D
Ja tez sie jakam ,ale ksywki ktore mi dawali z tego powodu byly standartowe, twoja powiem szczeze jest orginalna. Pozdrowienia

echoo 30.03.2003 17:31

Echoo wzięło się z tąd że się jąkam i niektóre słowa wymawiam podwójnie. Kiedyś strasznie się na tą ksywę wkurzałem ale teraz uwarzam że jest bardzo zabawna. :D ^_^ :D ^_^ :D

Ziele 30.03.2003 17:25

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
.....a myślałem że lubisz sobie przypalić ;)
Qrcze dużo tak ludzi mysli ;) ale ksywki i tak nie zmienię :cisza:

kizio 30.03.2003 16:52

Mój nick wymyślił mój kolega Radek! Na zielonej szkole (afeee :blee:
) i tak już pozozstało teraz już nikt (oprócz rodziców) nie mówi do mnie Patryk tylko mówią Kizio! A to się wzięło z mojego nazwiska Kizak (nie śmiać się:cisza: ) Kizio

Pedros 30.03.2003 16:40

Ktoś mnie tak nazwał (choć geneza nicak ma szersze podłoże)
I tu chciałbym mu podziękować :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26.