![]() |
Historia Twojego nicka...
NA WSTEPIE CHCIALEM POWIEDZIEC, ZE NIE WIEM CZY TAKI TEMAT BYL, A JESLI BYL TO ZOSTAWIE, BO PRZECIEZ NA FORUM SA CIAGLE NOWE OSOBY :P.
A wiec, jaka jest histroia Towjego nika, lub jak go wymysliles, lub kto itd. Smartek wzielo sie od dwoch rzeczy... [SM]artek czyli od mojego imienia... i smart - krotki..., wymyslil mi ja dwa lata temu tata i ja jestem z niej zadowolony ;) pozdro ;) |
A u mnie z fonetycznego brzmienia liter oznaczających imię i nazwisko. Każdy pomysł jest dobry. 8)
|
...ja swego uzywam od 6 lat...
...najpierw na Mircu ^KoWaLiK^... ...pozniej ogolnie KowaliK w sieci... ...mam na nazwisko Kowalski... ...wiecej tlumaczyc nie musze... ...pozdr... |
Mój nick wzioł się od mojego nazwiska ktoś je przekręcił i tak wyszło na początku nie lubiłem jak tak kumple na mnie wołali ale przyzwyczaiłem się. PAJA :)
Drugi (mniej go używam) playermip player-gracz mip-made in poland tak sobie kiedyś zobaczyłem to słowo na jakiejś kartce sam nie wiem co tam było. Który jest fajniejszy??? |
Cytat:
__________________________________________________ _____ lewap -> PAWEL (BEZ PL FONTS) A +++ +++ TAK DLA PICU - WIZUALNIE LEPIEJ WYGLADA |
U mnie nic nadzwyczajnego, imie i skrocona data urodzenia :)
|
Cytat:
|
Cytat:
...krzychoo bierz sie za portal Bialegostoku... ...szukam pomocy... |
Cytat:
|
sayan (jestem zajarany Dragon Ballem teraz juz troche mniej ale nick został, nic szczególnego jak wiadomo w tej mandze są ludzie, nameczanie, sayanie i inni wiec ja sie znimi utożsamiam)
lub sayan_ssj (sayan jak wyżej a skrót ssj - od SuperSaJanin ) pzdr |
Mój jest bardziej tajemniczy niż by się mogło wydawać...;)
A historia mojego nicka wzięła się już ładne 28 lat temu....uffff ileż to czasu mineło...:) |
Cytat:
|
kupiłem sobie modem i tak buszowałem po internecie z tydzien... i w miedzyczasie postanowaiłem sobie załozyc konto e-mailowe na wirtualnej polsce, tak wiec wziąłem się za wypełnianie tam ankiety, podałem imie, podałem nazwisko itd. i na koncu nick (Krzysiek) ale okazało się ze jest zajęty... w serwis w zamian zaproponował inne rozne bezsensowne ksywki, ale był taki jeden ciekawy nick - krzpac - ten jedyny mi się spodobał i tak zostało do dzis... uzywam jej wszedzie... nawet tak do mnie ludzi w realu mówią :)
Krzpac - jest to połączenie w całość trzech pierwszych litera imienia i nazwiska :chytry: |
A ja na drugie tak mam...
|
Cytat:
Jedynym wyjątkiem jest CDRINFO FORUM ...;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |