![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
pad dysku - ma ktos pomysl???
Witam
Ma ktos moze pomysl jak odzyskac dane z padnietego dysku ![]() sprawa wyglada tak... blad fabryczny, fat zamazany (kopia zapasowa tez), diskedit niechce czytac poza sektorem 129... zreszta wstukiwanie adresow sektorow na dysku 40GB szybko sie nudzi... |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Spróbuj uzyc Ontrack Easy RECOVERY Pro 5.12 - ale progs nie moze zosatc zainstalowany na partycji z której beda odzyskiwane dane o czm Cie program podczas instalacji poinformuje. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Rchh Laser w sprawacg HDD zaczynasz być "obczaskany jak świński ryj o koryto"
)) - bez urazy to nie jest porównanie ale powiedzonko mojego qmpla (zresztą już księdza (sic!) )CZyli wniosek: Chcesz nauczyć sie kompleksowej obsługi HDD kupuj 80GB HDD ))
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Jak ma sie tak swietnego nauczyciela i dysk 80GB i do tego nauczyciel ma tyle cierpliwosci i czasu to widzisz ze sa efekty
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
Kto, ja
eeeee (i tu sie ze skromności zarumieniłem ) jakie tam ale ...mów dalej ... :chytry:
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
DONE :)
Odzyskalem
![]() W koncu... podsumowujac... 26 godzin non-stop przy kompie, troche slabo juz widze, ale dane odzyskalem :cool: Program za pomoca ktorego udalo mi sie to zrobic nazywa sie: GetDataBack ? 2001, 02 by Runtime Software LLC antydebug ma cienki ale metody odzyskiwania danych poprostu genialne ![]() jadyny minus to to ze jast pod windows i trzeba bylo wrzucic proga na start zamiast exploratora ktory wieszal sie z tym dyskiem ![]() a dysk znowu trzeba wyslac to chlopakow z komputronika... kiedy w koncu wpadna na pomysl zeby mi go wymienic na gwarancji
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Najważniejsze ze sie udało
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Gość
|
![]() dzieki wszystkim zainteresowanym za zainteresowanie i wsparcie duchowe
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.12.2002
![]() |
Też kiedyś miałem podobny problem. W czasie instalacji windowsaxp, ten sformatował mi złą partycję (na 100% inną niż wybieraną) czego? Tego nie wiem. Skonwertowałem ją na ntfs (z fat 32), a windowski zainstalował się na tej partycji. No i 30 giga poszło w las.. (nie wiem, autobusy popodstawiali jakieś czy co
) Większość darmowych programów nie chciała mi ntfs czytać, więc zrobiłem zrobiłem z niej znowu fat32 i przeformatowałem szybkim. Odzyskałem jakieś 20 giga. Nie jest źle, nie?Zdrówko wszystkim, (aha, czego nie ma mordki na toast?)
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
no problemo po to jest forum zeby sobie pomagac - choc czasem meczymy wydawałoby sie bez sensu - ale czasem pora dnia/nocy na to wpływa
))
|
![]() |
|
|