Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.08.2005, 20:24   #1
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
smieszni z Was ludzie. chyba naprawde nie macie co poczac z Waszym zyciem i szukacie goracych tematow. jakby to byl powod do topienia, a ze osmieszaja sie to juz inna historia. kilka razy sam bylem swiadkiem takiego "zmanierowanego" zachowania i naprawde trudno bylo mi wstrzymywac smiech, choc nic do nich nie mam.

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 24.08.2005 o godz. 20:37
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.08.2005, 09:07   #2
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
niech mnie przyjda zapuszkuja
ciekawy artykul wytrzasnales nie ma co

to co, kto idzie ze mna ubic jakiegos pedala?

ps. jakby ten przepis mial zastosowanie w tej sytuacji, to po odsiedzeniu natychmiastowo wyjechalbym na Bialorus, szukac lepszego zycia
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.08.2005, 10:51   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie no ludzie zaskakujecie mnie
reklama imho nikogo nie obraza
protest w imieniu homoseksualistow uwazam za glupi - najpierw nalezalo by sie ich spytac czy sie czuja obrazeni
a druga strona - jestem przerazony waszymi wypowiedziami
u ludzi wystepuja rozne orientacje seksualne i od lat wiadomo ze to nie jest choroba ani spaczenie - po prostu tak jest
tych co sie tak kzycza na homoseksualistow: A JESLI WASZE DZIECKO BEDZIE HOMOSEKSUALISTA TO CO? TEZ BEDZIECIE CHCIELI JE "UBIC"?
troche opamietania - zanim zaczniecie wyrazac tak skrajne opinie to zastanowcie sie nad ich skutkami
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.08.2005, 10:57   #4
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zacytowalem go w odniesieniu do postu Maxa, celowo nie cytowalem samej wypowiedzi, zeby mogl spokojnie to wyciac.

Jezeli natomiast chcesz wyjezdzac na Bialorus, bo tutaj zabijanie pedalow/namawianie do zabijania pedalow jest zabronione to droga wolna ...
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.08.2005, 12:01   #5
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Nimal & @pawelblu:
Chyba zbyt poważnie potraktowaliście pogróżki Prediego. :/ Czy Wy naprawdę myślicie, że na serio wyjdzie na ulicę i zacznie zabijać? @pawelblu: Czy przytaczałbyś ten art. gdyby Predi powiedział, że musi pobić jakiegoś posła? (W końcu to też oficjalnie nie jest zboczenie, ani choroba, ale kto wie )

Mimo, że tak to zabrzmiało, z pewnością nie miał na myśli wszystkich homosiów, tylko tych, którzy zawzięcie uważają, że są krzywdzeni przez nasze państwo. Tacy w rzeczywistości, nie domagają się równości, ale mają pretensję, że są wobec prawa traktowani na równi z parami heteroseksualnymi żyjącymi bez ślubu. Wyobrażacie sobie, czy to możliwe, żeby przyszło parom hetero do głowy, aby domagać się jakiejś chorej "równości", bo np. żyjąc na kocią łapę nie mogą się rozliczać wspólnie? To jest absurd i paranoja, bo małżeństwo można zawrzeć w każdej chwili. Ale aby zrozumieć czym ono jest, należy sięgnąć do źródeł i zastanowić się dlaczego taką instytucję ustanowiło państwo, a dlaczego Kościół. W skrócie: Ani jeden, ani drugi twór nie ma interesu w tym, aby osoby tej samej płci zawierały małżeństwo w ich obliczu. Prawdziwe małżeństwo nie jest obowiązkiem, ale przywilejem, który dostaje się np. od państwa w zamian za stworzenie zdrowej rodziny. Jak homoseksualista może taką stworzyć, skoro znacznie częściej zmienia partnerów niż hetero (nie wspominając o normalnym wychowaniu dzieci).
Jeśli chcą - mogą sobie urządzać własne ceremonie, we własnym środowisku, ale nie widzę najmniejszego powodu, aby byli uznawani przez prawo państwowe, a tym bardziej kościelne, bo dla państwa ani Kościoła takie małżeństwo nie stanowi żadnej wartości.

Spotkałem w swoim życiu jednego homoseksualistę, z którym nawet pracowałem. Wcale współpraca z taką osobą nie różni się od pracy z innymi, bo to po prostu nie ma najmniejszego znaczenia w kontaktach zawodowych. Nawet jeśli usłyszałbym jakiś podtekst z jego strony, to po prostu potraktowałbym to jak każdy inny żart i z pewnością nie obrażałbym się, bo znałem.

Słyszałem wypowiedź w TV pewnego homosia, który stwierdził, że wstydzi się tego co robią te kołki na tzw. "paradzie równości". Dla niego to jest sfera intymna, której się po prostu nie powinno upubliczniać.

Jak sami widzicie, nie możemy utożsamiać poczynań R. Biedronia i jemu podobnych ze wszystkimi homoseksualistami, bo z ich wybrykami utożsamia się tylko garstka. W rzeczywistości Biedroń jest samozwańczym wybrańcem, który ze swoją bandą chce wypłynąć na tworzeniu konfliktu społecznego.

Chłopaki, dla mnie każdy z Was może być homosiem, dopóki nie manifestuje w wulgarny sposób swoich preferencji, ale domaganie się z tego powodu jakichś specjalnych praw od państwa, czy Kościoła, stawiam na równi z postulatem specjalnego traktowania osób, które robią "TO" pod stołem.

Hehe... ciekawe, ile osób, które nie zrozumiały tego co napisałem przyklei mi teraz etykietę "ukrytego homka"

Ostatnio zmieniany przez Morris : 24.08.2005 o godz. 12:05
Morris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.08.2005, 12:06   #6
pawelblu
Zlotowicz
CDRinfo VIP

pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
@Nimal & @pawelblu:
Chyba zbyt poważnie potraktowaliście pogróżki Prediego. :/ Czy Wy naprawdę myślicie, że na serio wyjdzie na ulicę i zacznie zabijać? @pawelblu: Czy przytaczałbyś ten art. gdyby Predi powiedział, że musi pobić jakiegoś posła? (W końcu to też oficjalnie nie jest zboczenie, ani choroba, ale kto wie )
Moze czytaj wszystkie posty a nie co drugi
Stary 24.08.2005, 12:21   #7
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Moze czytaj wszystkie posty a nie co drugi
No tak - do MAXa. Chodzi jednak o to samo.
Stary 24.08.2005, 12:30   #8
pawelblu
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Morris
No tak - do MAXa. Chodzi jednak o to samo.
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zacytowalem go w odniesieniu do postu Maxa, celowo nie cytowalem samej wypowiedzi, zeby mogl spokojnie to wyciac.
W tym poscie ostatnie zdanie wygladalo inaczej. Naprawde trzeba byc az tak bystrym, zeby sie tego nie domyslic po tym co napisalem wyzej ??
Stary 24.08.2005, 11:16   #9
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@nimal - nie wiem czy widzisz ale duzo wieksze wziecie ma kwestia afiszowania sie i pokazywania homo a nie samo ich istnienie, bo istniec to oni istnieja od lat, ale wlaza komus w zycie od niedawna

@pawelblu - no to sie nie zrozumielismy, napisalem ze gdyby ten przepis zastosowano za takie za przeproszeniem "pierdo***nie" to na Bialorusi wcale nie byloby lepiej, wcale nie mowie ze zabijanie pedalow nie powinno byc zabronione
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.08.2005, 11:29   #10
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ciekawe czy byście tak mówili o hetero jakby was żona/kobieta zdradzała z innym XD

Co ciekawe, zawsze większosc wyraża sie okimś kogo nie zna, ze chętnie cos tam....
Ja znam kilka osób które są "bi" i "homo" seksualne i nie uwarzam, że bym miał coś do nich.
Mam nietyle zaufanie, co pokładaną wiarę, że jakby ktoś powiedział: "Każdy jest dzieckiem Bożym"
Stary 24.08.2005, 15:05   #11
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Coś mi tu nie pasuje.

Przecież pedałom i lesbijkom zależy na tym aby było o nich głośno.

Jak nie pokazują to wtedy pedały mówią, że są "dyskryminowani przez Tv".

A jak pokazali jednego z nich to zrobił się szum.

Bądzcie sobie tolerancyjni, żyjcie sobie z nimi w zgodzie. Ja mam ich w głębokim poważaniu. To są chorzy ludzie. Koniec.

Uuuu misiuuuuu, ale masz ładne paznokcie. Miałłłł, chyba zrobię sobie takie same
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.08.2005, 16:11   #12
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Znowu, niektorzy nie maja wiekszych problemow. Przeciez w filmach z Hollywood caly czas smieja sie z pedalow.Ostatnie filmy, ktore widzialem to The Wedding Crashers i The Longest Yard. A tutaj wyskakuja z jakas dziwna reklama.
Ta sprawa moze jest specjalnie nakrecana. Olac to i tyle.
Stary 24.08.2005, 20:08   #13
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Znowu, niektorzy nie maja wiekszych problemow. Przeciez w filmach z Hollywood caly czas smieja sie z pedalow.Ostatnie filmy, ktore widzialem to The Wedding Crashers i The Longest Yard. A tutaj wyskakuja z jakas dziwna reklama.
Ta sprawa moze jest specjalnie nakrecana. Olac to i tyle.
w Hollywood, a nie nad Wisla...

jak ktos pokazal karykature papieza, to sie ludzie malo nie posrali
a jak w krzywym zwierciadle pokazuje sie cala grupe spoleczna to jest ok i jest to powod do dobrej zabawy.
Stary 25.08.2005, 14:41   #14
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Jak tak dalej pójdzie, to my hetero będziemy musieli za niedługo walczyć o równouprawnienie
Stary 25.08.2005, 14:55   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez zene_k
Jak tak dalej pójdzie, to my hetero będziemy musieli za niedługo walczyć o równouprawnienie
i coby nas nie topili
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: