![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: W jakiej sieci i na co masz komorke? | |||
| Idea - abonament |
|
9 | 11.69% |
| Idea - Pop |
|
14 | 18.18% |
| Era - abonament |
|
20 | 25.97% |
| Era - Tak Tak |
|
11 | 14.29% |
| Plus - abonament |
|
10 | 12.99% |
| Plus - SimPlus |
|
8 | 10.39% |
| nie posiadam, nie używam |
|
5 | 6.49% |
| Wszystkich głosów: 77. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
mialem do wyboru telefon albo minuty i po raz drugi wybralem minuty dostalem ich 25 dodatkowo plus 25 w abonamencie plus 100 minut do wykorzystania do konca maja oraz (i tu nie jestem pewien) za to ze przeszedlem na nowa taryfe to bede placil 25% abonamentu (lub jezeli zle zrozumialem o 25% mniej) tylko ten telefon - eh moze ktos ma namiar na taniego siemensa s35,45,55 lub sl 42i , 45i ze wskazaniem na ten ostatni - moze byc telefon plus ladowarka nic wiecej do szczescia nie potrzebuje
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.09.2002
![]() |
Cytat:
Buhahaha ale mnie rozsmieszyles. Slaby zasieg? Chlopie to sa bzdury co ty gadasz. Kiedys to tak bylo nie powiem, ale teraz to nie mozna sie przyczepic do zasiegu Idei. Nawet na wioskach jak bylem to dzwonilem skad chcialem, a moj wujek ktory mial Plusa latal szukac jakiegos wzniesienia bo zasiegu nie mial. Wiec nie wprowadzaj ludzi w blad. A co do rachunkow z Idei to moi kumple nie narzekaja wiec tez tak zle nie jest, ja mam POPa wiec o rachunkach wiem tyle co sobie karte kupie hehehe. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Plus (abonament) - gadam tyle co musze jak ojciec zobaczył ile płace - sam kuipił plusa z abonamentem. Telefon TPSA - wisi u mnie na włosku - pewno poleci na zbity pysk. Co do innych hmmmm Ery jakos nigdy nie mogłem sie przekonac a jak zobaczyłem co oferuje idea dla nowych (nie to co w reklamach) az mna zatrzesło. Najlepszy jest ten txt co usłyszałem - ze jak chce baterie litówke do ideii musze dopłacic 150zł buacahcahac w plusie dali mi za darmoche.
Żeby nie reklamowac za nokie 3510 z litówka dałem 1,22zł za to samo w ideii z miejsca kazali mi płacici prawie 250zł . kupa smichu . Nie wątpie ze dla starych abonamentowiczów warunki sa bardziej przyjazne ale dla nowego zabijające. Zreszta napewno kazdy z nich era,plus czy idea ma swoje plusy i minusy - zreszta kazde sa po jednych pieniadzach.
|
|
|
#20 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Ja mam ERA TAK TAK i jestem cholernie zadowolony.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie posiadam komorki - i dopki ktos mnie sila nie zmusi do zakupu i uzywania tego urzadzenia - nie zmienie tego stanu...
|
|
|
|
#22 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
3 Lata w Tak Tak'u teraz od stycznia w ERA Moja 25 - nie zmienie sieci - Era mi bardoz odpowiada. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja mam IDEA POP i już nigdy więcej nie kupie IDEI AMEN! Zamierzam się przesiąść na PLUS SIMPLUS!
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Era Tak Tak - bardzo zadowolony
Ale w miejscowości SPALONA w górach musiałem korzystać z roamingu czeskiego
|
|
|
#26 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Powiem tak: mam dwa numery w Erze, obecnie jeden zmieniłem z abonamentu na TAK TAK, drugi to abonametowy, lecz tego też zamienię na prepaid. Żona i ja mało dzwonimy - dzwonią raczej do nas.
Jak zmieniałem abonament na prepaid, to zastanawiałem się nad zmianą operatora: PLUS odpadł w przedbiegach ze względu na słąby zasięg (czasem przemieszczam się w różne rejony kraju). Pozostałem w Erze (zdecydowała o tym możliwość pozostawienia numeru - dzwonią do mnie w sprawach służbowo-zawodowych), choć IDEA ciekawiej wygląda od strony finansowej i zasięg poprawiła. Miała natomist w okolicach gdzie pracuję wpadkę: z aparatów abonamentowych można było dzwonić bez problemu, z POPa nie dało się dzwonić nigdzie (choć telefony leżały obok siebie, a i zamiana kart SIM między tymi telefonami nie miała wpływu na ten stan rzeczy). Teraz ponooć jest dobrze, ale ja już zostałem w ERZE i pewnie tak będzie na dłużej. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 08.08.2002
![]() |
Idea - Pop
|
|
|
#28 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Abonament w Era Gsm jestem zadowolony,w kwietniu przedłuża, znów umowę i jestem ciekawy co mi zaproponują. Zasięg dobry nawet w komorze Warszawa (100m ppm)w Wieliczce jest zasięg.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Mam w Plusie Abonament. To pierwsza siec, ktora do mnie dotarla!!!! Nigdy tak sie nie cieszylem, jak z zakupu telefonu!!! Nawet nowe autko z salonu nie wzbudzilo mojej radosci. Autka mialem zawsze! a telefon to byla taka k....wa niedostepna dla mnie!!!^_^
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Brak telefonu komorkowego.
nie odxzuwam wyraznej potzreby nabyania takiego cuda. jak ktos chce pogadac, to niech przyjdzie osoboscie lub niech zadzwoni do domu, bo jak mnie nie ma to nie chce zeby mi pzreszkadzano
|
|
|
|
![]() |
|
|