![]() |
Ładnie to wyglądało :spoko:
|
Na początku niekoniecznie. Jakby za dużo Fish & Chips zjedli przed meczem ;) Z każdym setem było jednak lepiej i w ostatnim nie było już wątpliwości, kto jest liderem.
|
Nasza Woźniacka (:mruga:) po pięknym meczu wygrała z belgijką :)
Tylko szkoda, że nie transmitowali w TV PS Ma ktoś jakiś dobry program z rozpiską co i gdzie konkretnie poleci, bo trochę cienizna w telemagazynie :| |
Czas pozamiatać Bułgarczyków :taktak:
|
Zobaczymy kto kogo pozamiata. :smutny:
================= qrva, wykrakałem. :'( |
No cóż...
Bywa ;) Ja zawsze jestem zwolennikiem teorii, że w każdym turnieju trafia się słabszy mecz. Lepiej teraz niż w fazie pucharowej :taktak: |
Teoretycznie wciąż jeszcze mamy szansę na pierwsze miejsce w grupie, ale z taką grą jak dzisiaj, to w ćwierćfinale może być ciężko.
|
Nasi byli dzisiaj wyjątkowo słabi. Nie robili specjalnej szkody zagrywką, blokiem. Nie kończyli akcji. To musiało skończyć się tragedią.
|
Po prostu muszę przestać oglądać - najwyraźniej klątwa Andrzejjjja9 przeszła na mnie. :zawstydz:
:mruga: |
Zagraliśmy słabo we wszystkich elementach (blok, atak,serwis,
obrona, przyjecie, kontr-atak, piłki sytuacyjne) i to martwi, a najbardziej padł dziś system blok-obrona, obyśmy zagrali lepiej w następnym meczu, bo inaczej droga do domu szybko się spełni:ysz: |
Cytat:
Żeby nie było - dzisiaj nie oglądałem :) (prawie..) |
nie ma co plakac, nic sie w sumie nie stalo. dalej twierdze, ze bedzie zloto
|
pożyjemy zobaczymy;)
|
Nic sięm nie stao. Polacy nic siem nie stao! :zespol:
|
Ilość załączników: 1
Po przedwczorajszym zwycięstwie polskich siatkarzy plażowych nad najlepszym duetem świata Jacob Gibb - Sean Rosenthal, amerykańscy kibice nie mogą wyjść z szoku i z niedowierzaniem pytają na Twitterze: "Jak Polska mogła wygrać z USA? Przecież tam nie ma nawet plaż!". ||||||||||||||||||||||
Jak tu nie kochać amerykanów i Ameryki|| Załącznik 59990 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:27. |