Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Igrzyska Olimpijskie - London 2012 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/igrzyska-olimpijskie-london-2012-a-91088/)

M@X 09.08.2012 15:26

http://kwejk.pl/obrazek/1353268/kurek.html

AleX69 09.08.2012 14:46

mistrzow swiata nie zjada presja

Misiek4 09.08.2012 13:34

Albo zjadla ich presja...

jesi 09.08.2012 13:27

Cytat:

Napisany przez AleX69 (Post 1218141)
moze potrzebny psycholog

Nie wiem czy to ironia z twojej strony, czy dobra sugestia, ale tak jak napisałaś (i ja), grali źle i nic ich nie tłumaczy. Kiedyś psychologów nie mieli i umieli grać. Teraz coś pójdzie źle i już muszą z kimś pogadać. Byli słabi i tyle.

AleX69 09.08.2012 13:14

w angli tez to spiewali polscy kibice
a nasi siatkarze naprawde zle grali

choc mieli najlepsze statystyki z poprzednich meczów olimpijskich
w meczu z australia i rosja jak by o wszystkim nagle zapomnieli
wygraliśmy z najsłabszymi drużynami grupy argentyna i anglia

nie bylo libero, punktów blokiem i gry środkiem
po prostu załamka

moze potrzebny psycholog

jesi 09.08.2012 13:09

Cytat:

Napisany przez Misiek4 (Post 1218134)
Alex, ta spiewka dotyczy tylko kibicow wiecznie wystraszonych kopaczy. ;)

Ee tam, nie znasz się :) Widziałem w TV jak śpiewali po meczu z Australią :)

Co do tego właśnie, zawsze kibicowałem naszym siatkarzom, bo w przeciwieństwie do kopaczy przynoszą dumę Polakom, ale do ciężkiej cholery stało się, stało się i niech nie mówią, że są przemęczeni. My tylko graliśmy w Lidze Światowej? Zwycięstwo w niej do czegoś zobowiązuje. Jakoś Amerykanie potrafili wygrać i LŚ i Olimpiadę w Pekinie w tym samym roku.

Misiek4 09.08.2012 12:34

Cytat:

Napisany przez AleX69 (Post 1218100)
wiec zaśpiewajmy "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało"

Alex, ta spiewka dotyczy tylko kibicow wiecznie wystraszonych kopaczy. ;)

mdfire 09.08.2012 12:13

Niestety wczorajszy mecz naszym zdecydowanie nie wyszedł - Rosjanie odrzucili nas od siatki zagrywką, a sami nawet jeśli nie przyjmowali dokładnie, to potrafili kończyć trudne piłki na potrójnym bloku. Moim zdaniem zabrakło nam przede wszystkim gry kombinacyjnej (środek, szósta strefa) i obijania rosyjskiego bloku. Jak dla mnie Rosja jest głównym faworytem do olimpijskiego złota.
Włosi, którzy w naszej grupie zajęli czwarte miejsce wczoraj wygrali z USA niesamowitą zagrywką (9 asów + dużo bardzo trudnych serwisów). A Polacy zdobyli zagrywką 1 punkt.
Na pocieszenie zdobyliśmy 9 medal na Olimpiadzie (szkoda, że znowu brązowy). Przy odrobinie szczęścia (i nerwach na wodzy Anity Włodarczyk) na koniec będziemy mieli ich 10.

sobrus 09.08.2012 10:32

Oj dziwicie sie.
Nasi sportowcy prawie nigdy nie zawodzą.
Zawsze dają nam małe powody do radości :D

Medale jakoś częściej przynoszą ci mniej znani, na ktorych nikt nie liczył.

Chlubnym wyjątkiem jest Adam Małysz, który sprawiał zawsze wrażenie, że daje z siebie wszystko, podnosi na duchu całą drużynę, a radość kibiców była dla niego bezcenna.

Zetoxa 09.08.2012 08:41

właśnie krakałem, że wygrali ligę podwórkową, a forma na Londyn powinna być szykowana,
no i wykrakałem, przyszła o miesiąc za wcześnie k***a

czary2mary 09.08.2012 07:17

szkoda tego potencjału jaki ma ta reprezentacja -ale taki jest sport-najwyraźniej nie trafili z formą -grali całkiem inaczej jak na finale ligi mistrzów............:'(

Kogoro 09.08.2012 06:50

Tragedia.
Sądzę, że powodem było przygotowanie naszych zawodników, zbyt dużo siłowni.
Właściwie tylko mecz z Włochami zagraliśmy dobrze, potem było już tylko źle.
Szkoda.
Anastazi grał o wysoką stawkę, nieco przedobrzył. Nie ma jednak do niego wielkich pretensji, bo grał o wysoka stawkę.

-----------

Czekam na kolejne medale. Do 10ciu już niedaleko.

AleX69 09.08.2012 06:42

Cytat:

Napisany przez Misiek4 (Post 1218088)
Z drugiej strony nie ma co plakac - a to lubimy robic. Takiej druzyny nie mielismy od lat, wiec trzymamy kciuki - raz jest lepiej raz gorzej.

wiec zaśpiewajmy "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało"

demek 08.08.2012 22:13

muserski byl, jest i bedzie drewnem. jest tak ruchliwy pod siatka jak nasi pilkarze nozni...

Misiek4 08.08.2012 22:11

Drewno nie ma skutecznosci 95% w ataku, Muserski mial. A w obronie nawet nie musi skakac przy 218 cm wzrostu. Szkoda komentowac. Za duzo bledow - to nas zgubilo.

Z drugiej strony nie ma co plakac - a to lubimy robic. Takiej druzyny nie mielismy od lat, wiec trzymamy kciuki - raz jest lepiej raz gorzej.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15.