![]() |
no jak sie nie gra srodkiem bo sie boi drewna muserskiego to jak ma sie wygrac?
|
Generalnie: za duzo bledow po naszej stronie - szczegolnie przy serwisie i w ataku. No i Rosjanie byli nie do zatrzymania na srodku + lepszy serwis. Game over.
|
brawo dla kolejnego patalacha trenera naszej kadry, a szczegolne dla sedziego w 3 secie za podarowanie ruskim 5 punktow w kluczowych momentach.
co na boisku robil kurek? za straszaka? gdzie byla krotka? guma cos kombinowal to go makaron zmienil ZENADA |
Cytat:
Paradoksalnie półfinał powinien być łatwiejszy, ale do tego jeszcze daleka droga. Jednak ziarenko optymizmu należy posiać, może coś wyrośnie. (chciałem to uczynić także w rowerowym temacie w "wyczytanych", ale tam kiełkujący optymizm byłby szybko zadeptany). :smile: |
Jutro już tylko jedna szansa -test prawdy Polska - Rosja (20.30) -i nie będzie już tłumaczenia słabym dniem tylko pakowanie walizek albo gloria:).
Jak dla mnie mają problem z wytrzymałością-widać że fizycznie nie wytrzymują-stąd problemy z zagrywką odbiorem rozegraniem atakiem blokiem obroną-podobno max formy szykowano na ćwierćfinały-- oby to była prawda:ysz: |
Cytat:
|
Ależ emocje w siatkówce plażowej.
Niestety Prudel i Fijałek nie sprawili sensacji. No i kolejny polski medalista obsypany złotem przed igrzyskami wraca do domu z niczym. Brawo Polacy! No to mamy chociaż brąz :D Z tych nadziei pozostaje tylko nadzieja... |
Racja
k***ak***ak***a Z trudem powstrzymałem odruch destrukcji odbiornika telewizyjnego. |
k***a
|
Demek jakich fuksów?
Przecież oni byli zdecydowanie lepsi. |
samo gra samo skonczy
|
mnie zastanawia ile szczescia moga miec australijczycy bo w meczu z wlochami i nami jakby zsumowac to my tyle fuksow nie mielismy przez ostatnie 20 lat...
|
Albo brak sniadania... ;)
|
:>Oj dzisiaj to masakra -chyba trudy całego ciężkiego sezonu wychodzą -totalnie brak świeżości w grze:>
|
Jeśli z Bułgarią było słabo, to co jest dzisiaj?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:38. |