![]() |
pewnie, ze sie nie dowiemy, na ich miejsce bedzie 20 innych...
|
W NRD też kombinowali z hormonami żeby uzyskać lepsze wyniki.
To mnie nie dziwi. Ale 11 osób zmarło. Nie zrzygało się tylko zmarło. To znaczy że co oni jedzą? ropę zmieszaną z muchomorami? A pływacy zasuwają, pewnie za pół roku będą już martwi. Nawet sie nie dowiemy. |
Jak się patrzy na tych chińskich pływaków to nie sposób nie podejrzewać że to nie z tego świata -jak motorówki zasuwają :ysz:
|
Cytat:
Odżywki reprezentacji Chin trafiły omyłkowo do bufetu dla kibiców. 11 osób zmarło, około 100 zmienia płeć Cytat:
|
Akurat w przypadku Chińczyków jestem w stanie uwierzyć w reżim treningowy od najmłodszych lat (co często widać w różnych reportarzach). Choć i oczywiście nowy rodzaj dopingu, który nie jest jeszcze wykrywany, jest jak najbardziej możliwy (vide ta jedna Chinka, która zaczęła pływać tak jakby biegała..).
Natomiast jak patrzę na te 15-16 latki z ramionami jak młody Schwarzenneger to mi się odechciewa oglądać jakikolwiek "sport"... |
Specjali***347;ci od dopingu zachodz***261; w g***322;ow***281;, co stoi za niesamowitymi sukcesami Chi***324;czykĂłw. Ich sukcesy i rekordy s***261; pora***380;aj***261;ce...
Wys***322;ane z mojego MT11i |
No, a wyobraź sobie, jak może istnieć państwo, które się nazywa 'Turkey'. :D
|
Ilość załączników: 1
Po przedwczorajszym zwycięstwie polskich siatkarzy plażowych nad najlepszym duetem świata Jacob Gibb - Sean Rosenthal, amerykańscy kibice nie mogą wyjść z szoku i z niedowierzaniem pytają na Twitterze: "Jak Polska mogła wygrać z USA? Przecież tam nie ma nawet plaż!". ||||||||||||||||||||||
Jak tu nie kochać amerykanów i Ameryki|| Załącznik 59990 |
Nic sięm nie stao. Polacy nic siem nie stao! :zespol:
|
pożyjemy zobaczymy;)
|
nie ma co plakac, nic sie w sumie nie stalo. dalej twierdze, ze bedzie zloto
|
Cytat:
Żeby nie było - dzisiaj nie oglądałem :) (prawie..) |
Zagraliśmy słabo we wszystkich elementach (blok, atak,serwis,
obrona, przyjecie, kontr-atak, piłki sytuacyjne) i to martwi, a najbardziej padł dziś system blok-obrona, obyśmy zagrali lepiej w następnym meczu, bo inaczej droga do domu szybko się spełni:ysz: |
Po prostu muszę przestać oglądać - najwyraźniej klątwa Andrzejjjja9 przeszła na mnie. :zawstydz:
:mruga: |
Nasi byli dzisiaj wyjątkowo słabi. Nie robili specjalnej szkody zagrywką, blokiem. Nie kończyli akcji. To musiało skończyć się tragedią.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:20. |