![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Gość
|
Bas ty jeszcze nie spisz czy juz wstales
?
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Wiesz ja rozumiem, że była to ogromna tragedia, ale w mediach to już lekko przeginają, co nie włączysz telewizora to ciągle to samo, w gazetach też i chyba mi zaczyna lekko odbijać bo znam juz wszystkie szczegóły i szczególiki.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Gość
|
U mnie jest teraz 23, mozesz pomyslec dlaczego sie pytalem o te pomki po ile sa w Polsce ale ja chce miec tylko rozeznanie jak one wygladaja i po ile sa. Tak samo jak gadam o plytkach ze kupuje po np. 90 groszy to to robilem jak bylem w Polsce czyli do czerwca.
|
|
|
|
#35 |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Od czerwca platinium troche staniał, normalnie w hurtowni w czerwcu kosztował coś około 1.2zł, a teraz spadł poniżej złotówki. Grr znowu piąta rano, chyba pora się przekimać.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Gość
|
Dobranoc 8) 8) 8) Tutaj plytki sa tanie np szpula 50 verbatimow tylko nigdy takich w Polsce nie widzialem kosztowala 15 usd - 10 usd mail in rebate tzn ze w sumie za te plytki placisz tylko 5 usd a te 10 przysla ci za pare miesiecy. Co najlepsze przysylaja. Tak samo jest ze sprzetem ale ogolnie sprzet jest drozszy niz w Polsce nawet po tych pseudo rabatch.
|
|
|
|
#37 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
to tak jak z glosnikami gdzie podaja 'moc' 220W PMO czyli 'Peak Music Output' gdzie zaklada sei maksymalna sprawnosc tej piszczalki...
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#39 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! To proste piszą największą moc jaką udało się im uzyskać w specjalnie spreparowanych warunkach ... na przykład ja mam głośniki Creativa i mam moc skuteczną 2.5 W a i tak nieżle dają a jak podłączyłem się pod wieżę i 2x 100 W ..... sorry gdzie tu dzwonią
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
15" biora 70-90W 17" o kilka wiecej. Najbardziej oszczedne sa monitory LCD. no , ale one sa drogie same w sobie. wiec nie wim czy je sie oplaca kupowac, bo za dobry LCD zaplacisz ponad 2000zl , a za normalna 15" 500 zlotych. to co zostaje 1500 na prad. a to ci wystarczy na baaaardzo dlugo. |
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Jednym słowem w zależności od konfiguracji, razem z głośnikami i... klimatyzacją komputer pobiera +/- 1 kW :-D :-D :-D :-D :-D
|
|
|
#43 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Cytat:
Moc muzyczna nie ma nic wspólnego z mocą głośnika. Moc muzyczna jest to max, efekt jaki dany głośnik może z siebie wydać i jest mierzony w odległości 1 metra od membrany. Tłumacząc z polskiego na nasze jest to bajer reklamowy na pozyskanie klienta:-D |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Cytat: