![]() |
:kawa: pogrillowa.
|
A jak?!
|
chlejeta chopoki?
|
Cytat:
|
Weź wózek dziecięcy (przecież masz), bo tyle nosić w rękach albo na plecach, to trochę przykro :D
A i przyda się z powrotem, jakby musieli cię odwieźć :rotfl: To po całym :piwo: :spoko: |
Nie wiem, co mam powiedzieć na Wasze rozterki ;) Jeden nie zatankował, a wydał piniondze, co miały być na zatankowanie, drugi miał spać, a zamiast tego nie wie, co zaczyna i gdzie się to skończy, trzeci trochę wyżej tyle pił, że po whiskey sikał jak po piwie :szczerb:
A ja grzecznie, z racji soboty, jadę po :piwo:, następnie wsadzam je do plecaka i udaję się na własnych prywatnych nogach do kumpla... |
No nie wiem za ile, ale źle nie będzie. :D
Trzeba się ubrać na cebulkę i jechać na Żoliborz. 4move izotonik z magnezem i witaminami. toast2 |
Jeśli nie wiesz za ile, to faktycznie nic nie wiesz :>
Pssss. Ja sprzeniewierzyłem 720, i nie - nie byłem na cepeenie :sciana: |
Po jedzenie pojechałem, nawiozłem dobrego, ale prawie czy stówy poszło. :sciana:
A w międzyczasie robota mnie znalazła, to sobie odpocząłem. Zaczynam jakiś film, wiem gdzie i o której, a poza tym nic nie wiem. :sciana: :kawa: |
Trzecia :kawa: wypita.
Czas na grilka i :piwko2: :D |
Byłem na mieście, natraciłem pinindzy...nic tylko się napić :piwo:
|
Raczej :herbatka: do jakiegoś śniadanka :jem:
|
Ale mnie zmęczenie dopadło, zamiast coraz mniej, to ja coraz bardziej zmęczony się czuję.
Pierwsze podwójne espresso. :kawa: |
:kawa: poranna.
Ostatnia wypłata przyszła w samą porę, bo zapasy browarów się akurat skończyły. Także wczoraj do sklepu na uzupełnienie - karton Rockshore'a i kilka pojedynczych wynalazków na wypróbowanie. A samochód zaliczył ręczną myjnię u Litwińców. :spoko: |
Sikanie cisnęło? :haha:
To jak, po całym :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |