![]() |
Kasztelan z żabki. Edu, wróciłeś już?
|
Czas na dobrego pilsika :piwo:
|
Cytat:
Łomża, to porażka. Chyba pójdę do Żabki i kupię Kasztelana, żeby przykryć ten smak. :haha: |
:kawa: po drzemce
|
6 stów poszło wp**du.
|
Cytat:
|
Kopyra, którego nie subskrybuję, bo jest czasami denerwujący :D, też testował FULLa, doszedł w sumie do podobnych wniosków, teraz żałuję, że go nie widziałem, bo bym wziął 4 FULLe. :D
https://www.youtube.com/watch?v=IDA8MuIwYaM |
:kawa: po dentyście.
|
Zaniosło mnie do miasta powiatowego Otwocka, wchodzę do Biedronki, a tam szok, wybór towarów 3 razy większy niż w mojej. To co u mnie bywa, tam jest wszystko jednocześnie. :wow:
Były tam też takie piwa po 3 blachy, testuję FULLa, powiem tak, cofnąłem się do późnych lat '90, kiedy piwa były już dobre, a jeszcze nie były koncerniakami. Trochę mało gorzkie jak dla mnie, ale w sumie, to tak powinno smakować piwo. :spoko: Załącznik 143290 :piwko2: /Pils, to klasyczny, czyściutki w smaku pils. :D //Pod koniec poczułem lekko niezbyt fajną wodę z Połczyna, która zawsze psuła smak tamtejszych piw, ale tragedii nie ma, w FULLu jej nie czuć, a w obu piwach w ogóle nie czuć alkoholu, czego nie można powiedzieć o Łomży Chmielowe, które wali spirytusem, właśnie otworzyłem do obiadu... :| :piwo: |
:kawa: a już niedługo jakże oczekiwana wizyta u dentysty. :szczerb:
|
:kawa:
|
Ja wziąłem ostatnie 3, a przy 4 jest taniej. :sciana:
Teraz kończę sok pomidorowy, żeby się nie zmarnował, a za chwilę robię espresso. toast2 :kawa: |
Kasztelan z żabki wczoraj był i u mnie. :taktak:
:kawa: teraz. |
Sok jabłko marchew. toast2
|
Nie ma sensu sięgać do lodówki, zamiast tego grzeję się :herbatka:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |