![]() |
:kawa:
|
Tetrycy spać nie mogą. :>
A ja się obudziłem, walnę piwko, jakąś kanapkę i jeszcze pośpię. :kolejka: |
Cytat:
|
Pobudka! :czas:
:kolejka: |
|
Wróciłem z przebieżki 12 km - warunki idealne. Dość ciepło, ale z lekkim wiatrem, więc nawet nie było jak się spocić. Teraz stoją przede mną wielgachny kubek herbaty z imbirem i równie duży mięty. Kiedy skończę, to jeszcze :piwo: się znajdzie :taktak:
|
Sen cenna rzecz, ja za gościa co wyleciał za picie przestałem 24 godziny w okolicach mostu na południowej obwodnicy Warszawy, bo nie było komu, a tam już dwa razy buchnęli po 1000 litrów paliwa, bo kierownik nie chciał ochrony. :szczerb: Teraz nagle chce, ale znajdź mu ludzi na szybko. Jak już zasnę, to będzie długi zgon.
Z ciekawostek, to oswajałem w nocy dwa młode liski, bardziej odważny, chyba chłopak, podchodził już pod drzwi samochodu jak mu rzucałem plasterki kiełbaski. Lisa najlepiej zwabić na rybę, pod wieczór wywaliłem skórę z fileta makreli, za pół godziny pierwszy (chłopak?) był. Lis z zachowania, to skrzyżowanie kota z psem, super zwierzak. :) :piwo: |
Jestem na wschód od USA. To było późne śniadanie z intencją by odpuścić sobie obiad i iść spać. :idea:
|
Cytat:
No to drugie, ale najpierw spróbuję Lubelskiej Gruszkówki. toast2 :piwo: /Gruszkówka dobra, ale... o nie, z jesienią się kojarzy, ja nie kcem! :D |
:kawa: po śniadaniu.
|
Też jem, obiad :jem:
|
No już jestem, zajadam gołąbka podrasowanego ostrym sosem i koperkiem, ale to trzeba popić. :kolejka:
|
To czekam na Eda, bo tu same przyzwoitki.
:kolejka: |
|
Czekam żeby się piwa napić,ale to jeszcze potrwa, a na razie mineralka z rozpuszczoną witaminką.
toast2 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |