![]() |
yellow ewrybady
:kawa: |
No niespecjalnie... ale na wiosnę i wczesnym latem był to całkiem pijalny płyn, starali się przez chwilę. Ja kupiłem w TESCO pod którym koczowaliśmy na zmianę tydzień na Kabatach, Żywiec w puszkach, to się naprawdę do picia nie nadawało, morda cierpła od tego, ale kto by wylał, syrop malinowy i poszło. :szczerb:
Gdybym to tylko ja stwierdził, to bym może sobie pomyślał, że jakiś niesmak mam, czy co, ale chłopaki z ekipy też się na promocję nabrali, wrażenia takie same. No to chyba czwarty cydr i zwałka za chwilę. toast2 |
Żubr :szczerb: :piwo:
Z braku laku, dobry kit. |
Mam kolejne spostrzeżenie na temat cydru domowego, 4 gramy cukru na refermentację, to trochę za dużo gazu, bardziej pasowałoby nagazowanie takie jak w spumante (prosecco).
No to psyt drugą flaszkę. toast2 |
Wiadomo kto zareagował na moje przywitanie :)
Nie, żebym coś sugerował... |
Cytat:
Kanapka ze swojskim boczkiem, do tego troszkę kropelków, a na popitkę cydr domowy. toast2 |
witanko :piwo:
|
Cytat:
|
Pojechał w kawą w termosie, wziął przykład z Eda :D
Teraz to ja sobie zaparzę :kawa: |
Cytat:
|
:kawa:
|
:kawa: jedziesz pan na 9 do sklepu xcom po kabel , bo na internetach pisze ,że od 9 otwarte
Człowiek chce wycisnąć z dnia jak najwięcej a tu c(-)uj nikogo nie ma , na infolinię dzwonię a tam że jednak od 10 otwarte, To się pytam po co te internety , Google i inne tałatajstwa |
Cappuccino wzmocnione espresso, a do tego śledziki na 3 sposoby, śniadanko dzisiaj przygotowali świąteczne, ostatnia praca przed Świętami i ostatni dzień zdjęciowy filmu.
:kawa: :jem: |
Cześć pasiaki :piwo:
|
:kawa: pogrillowa.
Grill tym razem mniej obłożony mięchem, bo zaraz święta, więc i tak będzie co żreć. Ale browar przy grilku smakuje wyjątkowo, więc musiał być. :taktak: Pod Kasztelana i Rockshore'a. :piwko2: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |