![]() |
Bociana, to ja jutro zakupię, jak potwierdzą, że mnie biorą na tę piękną robotę nad jeziorem. :D Z wywiadu wiem, że dzisiaj było tam nieźle wesoło. :haha:
Chyba ostatnie, znaczy nie ostatnie co mam, ale ostatnie, co mnie uśpi. :piwo: |
Bocian z kobitą :drinking:
|
U mnie w czteroszeregowcach jest impra, zupełnie nieuciążliwa, grają dobrą rockową muzykę nie za głośno, jak jeszcze mogli tańczyć, to też było coś z pogranicza rocka i popu, teraz gaworzą już, więc lecą jeszcze lepsze kawałki, mają jakiegoś w miarę trzeźwego co nad tym panuje. :D
:piwo: |
Matallica umieściła na swoim jutubie St. Anger z koncertu w Polsce, przyznam, że nie znosiłem tego kawałka, dopóki nie usłyszałem go na żywo, wtedy poczułem ten power. :taktak:
/I jeszcze jedno ważne zdarzenie było, nie było w Warszawie Whiskey In The Jar, ten kawałek pasuje do całokształtu twórczości zespołu jak róża z ogórka kiszonego do smokingu. :piwko2: |
Dębowe dojrzałe mocne
|
W końcu ktoś wrócił, z niedalekiego wygnania do maszyn asfaltowych, bo jak zwykle "nie ma komu".
Ale jak się uda, to pojadę skorzystać jeszcze z lata na dalekie wygnanie z innej firmy, na plan filmowy nad jeziorkiem daleko za końcem nigdzie, dobrze płatne, wypić z ekipą też można :> porządne uczczenie końca lata. :D Druga Łomża. :kolejka: |
W końcu ktoś tu zajrzał
Łomża Chmielowe. :piwo:
|
:kawa: przedgrillowa.
|
Barowy dzień się zrobił
:kawa:
|
niech im ziemia lekką będzie :sciana:
pilsik :piwo: |
Naszym kopaczom dokopali :haha:
Tymczasem piątek się skończył, a wy nic. :piwo: |
Oj tak :piwo:
|
Lekka zmora nadal mnie trzyma, a najgorsze jest to, że nie ma jak się podleczyć uczciwie piwem, bo do roboty trzeba jechać.
Lodowaty ayran trochę pomoże. toast2 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |