![]() |
Nie ma czasu na umiar, bo budzik będzie bezlitosny k***a
:piwo: |
:kawa:
|
Spokojnie, do tego śledzika walnąłem dwie sety, teraz to przepalę, popiję piwem i idę spać. 8-) :kolejka:
Muszę takiego śledzika znowu sam zrobić, bo to z firmy na L, to się tylko awaryjnie pod wódkę nadaje. Śledzie wymoczone (płaty), ogórek kiszony trzemy, cebula jak najdrobniej, szczypta cukru, olej, pieprz, do słoika, niech postoi, żeby śledzie kwas z ogórków złapały, czyli z 5 godzin minimum. Później pijemy z umiarem. :> |
Póki co :kawa:
Jeszcze godzinka i idę spać, żeby rano wstać :idea: |
Seta? Może być przy czwartkopiątku.
Pilsik, powrót do dobrego :piwo: |
Normalnie, jem kolację i zaraz seta pójdzie w ruch, bo otwieram śledzika na szybko. toast2
|
No jak tam?
:kolejka: |
To Edziu prawie jak słynne ruskie 8 godzin, czyli od 8 do 8. :D
:kawa: |
Dzisiaj będę pracował prawie tyle czasu i prawie w takich godzinach jak Jan Nowak vel Kowalski, od 11. do 22. :D |
|
Oszsz ty cwaniaku! :sciana:
|
Kabelki to pikuś, w pracy bywa wymagająco, a to jest zabawkowa instalacja. Gorzej z wielką płytą (której w przeciwieństwie do niektórych nie zwykłem ciąć na kawałki licząc, że to co zostanie utrzyma pozostałe kondygnacje), a co gorsza - te nieszczęsne ścianki działowe budowane z wszystkiego co znalazło się pod ręką :sciana:
Do polityki bałem się jeszcze zajrzeć - wracając na forum po chwili nieobecności trzeba być ostrożnym z tym tematem, tak jak wchodząc do wody po opalaniu ;) |
Ty zostaw te 3 kabelki na krzyż i pomóż mi w polityce. Otoczyli mnie i zewsząd atakują. Już nie wiem jak sadzić :>
A wtedy zauważysz że bez piwa nie razbieriosz. No, to po całym :piwo: |
Ilość załączników: 1
Przed chwilą były lody, teraz chipsy i cola.
Ledwo żyję, ale powoli zbliżam się do końca: Załącznik 141774 Zostało mi jakoś tak półtora pomieszczenia do poknaufowania, spięcie tego co jest na zicher (część jest tylko testowo) i mogę brać się za malowanie... To jedna z rzeczy, którą zająłem się na urlopie. Jest ich jeszcze kilka i generalnie ledwo wyrabiam na zakrętach, ale generalnie powoli wszystko dopinam :taktak: Na :piwo: nawet nie mam ochoty, bo zasnąłbym po połowie pierwszej butelki :rotfl: |
Były 3 broczki , teraz tymbark a zaraz znów broczek
Tak na kolorowo :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |