![]() |
:kawa:
|
|
Pilsik nasenny :piwo:
|
|
|
Nie wiem po czym ja tego kaca miałem rano, może po ostrym sosie? Piwa nie były szczególnie złe, bo Braniewo i Namysłów...
Teraz mam dobre, wróciło do Biedry, wczoraj jeszcze nie było, Jabłonowo na miodzie gryczanym, tanie nie jest, bo 4 zeta, ale faktycznie na miodzie, jak coś w gardle siedzi, to zaraz odchodzi. :szczerb: :piwo: /Dla mnie mogli by to piwo robić bez dodatku ciemnego słodu, jakoś nie do końca gra ze smakiem miodu, zagłusza go niepotrzebnie. Inna sprawa, jak to piwo jest robione, bo posmaku fermentowanego miodu nie czuć, czyli jest dodawany po zabiciu fermentacji, inaczej drożdże by ożyły i zeżarły ten cukier z miodu, a piwo jest lekko słodkie. Najzwyklejsze drożdże górnej fermentacji są w stanie dociągnąć piwo na 7% alkoholu, aby tylko cukier miały. To piwo ma 5,2%. |
Dwa piwa to bardzo felerna opcja - ani się tym nie napijesz, ani nie możesz po nich dojechać po następne. Wszystko poniżej pakietu startowego Rycha to zło.
To pssyyyk :kolejka: |
Hejnał, to sobie może być, ja muszę pojechać kupić miaukotom suchą karmę, a sobie może inną mokrą karmę, bo te dwa piwa co mi zostały, to jakieś podejrzane są... :hmm:
|
Co za nałóg. Zaraz hejnał będzie.
:kawa: na szybko |
Sam tu mam chlać? Kolejne podwójne espresso. :kawa:
|
Siedzę i się zastanawiam jak po dwóch normalnych piwach można mieć kaca, bo mam? :blink:
Idę zrobić lekarstwo. :kawa: |
Wypiłem drugie piwo jako nasenne, poprawiłem kanapką z jeszcze większą ilością ostrego sosiku, można kłaść się spać, chociaż po kawie całkiem rześki jestem, ale zasnę przy audiobuku. ;)
:piwo: |
|
|
Czas poranną zrobić, mleka nie mam na górze, będzie czarna. :kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |