![]() |
Przespałem się chwilę, ale zapomniałem włączyć w telefonie samolocik, no to już nie śpię...
:piwo: samolocik i śpię dalej. |
Pomogłem kumplowi przewieźć meble. Wróciłem, zagarażowałem busa i można więc tym sposobem teraz pssyknąć pilsika :piwko2:
|
Ja właśnie najadłem się chleba maczanego w kreteńskiej oliwie z czosnkiem, solą i bazylią.
Teraz czas na podwójne espresso. :kawa: W sumie spanie może zaczekać, bo jutro zrywać się nie muszę, a bez kawy nie ma zabawy. |
Spanie, powiadasz? Kusząca propozycja, ale jeszcze nie.
Póki co jakaś pizza dochodzi w piekarniku, to może by tak jeszcze :kawa: |
Mam dwa Zamkowe, zaraz jedno otworzę, nawet niespecjalnie na piwo mam ochotę, ale na spanie już tak, liczę, że mnie uśpi.
:piwo: |
Czas na małe co nieco :piwo:
|
:kawa:
|
E tam, do pracy to ja dzisiaj idę na tyle co Kowalski, a pewnie nawet na mniej.
:kawa: |
:kawa: i do pracy. :(
|
Nie zauważyli, że tydzień się kończy?
:piwo: |
O, to już jesteś zdrowy :jupi: W naszym lazarecie wszystkich szybko na nogi stawiamy, albo zwalamy.
Chwilowo też :kawa: Moi od netu, to firma która przekroczyła organizacyjny próg samokomplikacji. Tam nikt samodzielnie nic nie zrobi, nie podejmie decyzji, ani nie odbierze telefonu. Awarie możesz se zgłaszać w biurze, biuro w weekendy nie działa. Oczywiście od poniedziałku, z samego rana, zaczynają działać. Żadna ich ekipa, ani tym bardziej pojedynczy macher, nie ruszy palcem bez zlecenia na piśmie wydanego drogą służbową. Znam kilku gostków co tam robią i oni już sami uwierzyli, że inaczej się nie da, z żadnym z nich nawet otwarcie przez telefon nie pogadasz. Serio. :sciana: |
Cytat:
Dość szybko działają, to trzeba im przyznać. :kawa: teraz, później spać. Koniec chorobowego. |
Byłem w sklepie, oglądałem piwa, ale wszystkie były albo za drogie, albo niedobre. :sciana:
:kawa: |
W niedzielę? :O U mnie by dopiero w poniedziałek odebrali telefon ze zgłoszeniem.
:kolejka: |
:kawa:
Wiater był, i to mocno silny, co oczywiście spowodowało brak internetu. Właśnie naprawili. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40. |