![]() |
No masz. Jak nie wyciągniesz takiego za uszy, to będzie siedział cicho, jak zając na miedzy.
Jak dopiję, pozostałe, pół piwa, to robię kolację. |
No przecież jestem i czekam, kiedy się wreszcie odezwiesz :fiu:
No i masz rację - teraz tylko :kawa: |
Wieczór, a wy gdzie? Nawet żadnego kawochlejca nie widać.
:piwo: |
Leż ile wlezie. NIE SIEDŹ!
|
Zasadniczo to czuję się całkiem nieźle, ale skoro już zwolnienie jest, to przecież nie może się zmarnować. :]
|
Słusznie, te pigułki trzeba czymś popijać.
Najważniejsze, że będziesz żył :D Teraz robię i jem obiad, tzn trochę już zrobiłem i zjadłem, a trochę jeszcze robię i zjem :jem: |
:kawa:
Tydzień zwolnienia i trochę pigułek, przeciwzapalnych i przeciwbólowych. I 50 euro lżej za wizytę. :| Dziękuję za dobre słowo. Wracając zajechałem do sklepu - mieli promocję na niepasteryzowaną łomżę, więc grzech byłoby nie brać. |
Tak, znieczulmy się za niego. :piwo:
|
Zdrowie jujka :spoko: :piwo:
|
Na razie kefir Robico. toast2
|
Rozumiem Go doskonale :'(
|
Na niektórych działa, na niektórych nie działa w ogóle.
Biedny jujek. Zaraz muszę pojechać na pocztę i do banku, a jak wrócę to hejnałowy pilsik będzie za jego zdrowie. Tymczasem, na razie, :kawa: |
Kup ketonal, mocna franca na żołądek, ale działa :spoko:
|
:kawa:
Za godzinę muszę dzwonić do dochtora. :telefon: |
Wcięło mi posta. Trump wygrał zasłużenie i gratulacje dla niego.
On od jakiegoś czasu zajął się na poważnie snookerem i trenuje non stop. Może to się kiedyś przesili, ale na razie przynosi efekty. A Ronnie? Błędy, błędy...w tym meczu wystarczał jeden jego błąd, by Trump czyścił stół, a Ronnie mógł wycierać kij. I wynik był jaki był. Z Dingiem popełnił mniej i wygrał. Cóż, napijmy się na koniec niedzieli :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |