![]() |
Fstawać! :wazuuup:
:kawa: |
:piwo: nasenne
|
:piwko2: w trakcie
|
:kawa: po browarku.
W salonie właśnie przekroczyło 22 stopnie, dzięki polskiemu węglowi z niemałą dokładką irlandzkiego torfu. :ognicho: |
Ponieważ temperatura w domu spadła do 20,7 stopnia, a ja stwierdziłem, że albowiem, ponieważ mam wolne, to po domu będę chodził w gaciach, starej koszulce, i w kapciach bez skarpetek, to napaliłem w piecyku, 3 małe szczapki, jeden mały okrąglak, a po kombinacjach weszła wielka szczapa dębu, jak się to rozpali, to będzie sauna, i o to chodzi! :D
Ja sobie herbatki z cytrynką narobię, w dzbanku na trzy kubki. toast2 /Właśnie przeszedłem przez faję ukropu na schodach i stłumiłem dolot powietrza, jest dobrze, ale koty jeszcze podgrzewają się przy piecyku, więc nie jest idealnie. Idealnie jest wtedy, kiedy koty leżą wydmuszkami do góry, tam gdzie padną. :D Zagrzałem właśnie pozostałą część grzańca hitlerowskiego, dodając do niego na koniec resztę kropelków, a że ich z 300 było, to zrobiło się niesłodkie i żrące, pomógł cukier i pół cytryny. toast2 |
:kawa:
Ale już prawie wypita, więc zaraz idę po browara. :D |
Myślę, że pilsik o tej porze jest w symryz :piwo:
|
Wprowadziłem element baśniowy do szarej rzeczywistości, lekko podgrzałem 1/3 drugiego cienkusza, dodałem spore chlup kropelków, wypiłem, od razu bardzo ciepło i jakoś jaśniej. :D
toast2 |
|
|
Kaca ciąg dalszy, chociaż wczoraj piłem, ale nie wiem, czy to w ogóle można liczyć, litr cienkusza grzanego... i ze 150 kropelków...
:kawa: |
|
O tak, cyk, mam zimną herbatkę. :herbatka:
|
Cyk :piwo:
|
nacierać :wow: bez sęsu :sciana:
tylko wersja pitna toast2 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |