![]() |
Ziemniaki z koperkiem były i te dobre jajka. Rano kiełbasa z wody, pomidory no i 3 Żateckie. :piwo:https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...91038beeca.jpg
|
Rozejrzyj się za miejscowym giejesem. Tam to podstawa zaopatrzenia, nawet brak chleba wybaczają. :haha:
Wrócić z takiej eskapady z niedosytem, to wstyd. |
oj tak, pola jest tu mnóstwo :D
piwa trochę mało, ale w porządnej lodówce turystycznej :spoko: |
Jesteście, znaczy się, na polu :D
Na polu piwo też smakuje :taktak: :piwo: |
wyjechaliśmy za miasto do lasu, na polanę, w celu spożycia piwa nie-Edowego :piwo: w pięknych okolicznościach przyrody :spoko:
|
Przepraszam, czy tu jest czynne?
:piwo: |
Jeszcze jedno tu warto jeść, to kraina rolnicza, mocno krowia, ale jest też pełno ferm kurzych, widzę to po ciężarówkach do przewozu drobiu i po tym, że paczka pysznych jajek 10 sztuk wielkości M kosztuje 2,99.
Kraina jabłek też, w Warszawie w Biedronce jabłka po 2,49, tu po 1,70 w sklepie. Reszta jest droga dla równowagi. |
Chyba wykrakałeś to słońce, właśnie wylazło, ale już za długo nie powalczy.
Czas na :piwo: po wypitej :kawa: |
O, chyba tak, jak o szóstej się zmienimy na kolejne 16 godzin, to kupię młodych ziemniaków, koperek i małą śmietanę kwaśną 18%, oczywiście piwo też [emoji3]
Jeszcze za gorąco na kawę... |
Cytat:
|
Czajnik wyrczy, zaraz będzie :kawa:
|
Mając w dupie BHP, jak przyjechałem, to duszkiem wypiłem dwa zimne Żubry, nic nie jest tak mokre jak piwo, a wzdłuż Wisły największy żar panuje. Teraz zjadłem obiad składający się ze słoika mięsiwa i zupki Knorra, zaraz robię kawę.
:kawa: |
Dalej go! Piątek jest.
:kolejka: |
Kawa jest za ciepła, woda. toast2
|
:kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |