![]() |
:kawa:
|
No oszalałem, w Żabce 200 19,99, a 200, to... akurat na litr toniku, żeby się nawodnić. :D
Ledwo co można zjeść, ale puszkę tuńczyka, takiego w kawałku, w sosie własnym, to zawsze. A do tego mija IPA wodą schłodzona, nie wiem jak ja ten cukier sypałem, wiem, że trochę za dużo, ale do tej, to ekstra za dużo, musowała jak wściekła, dobrze, że we flaszce po Żywcu, bo gruba i trudno rozerwać. :piwo: |
Cytat:
Widać że na Kaszubach dominuje browar Amber, czyli miejscowy, chyba dwa najpopularniejsze to Żywe i Złote Lwy, dla miejscowych żulików, małpki 0,33l po 1,70zł :piwo: |
:kawa: na ziew po drzemce
|
Oszalałem i kupiłem 200 Gordon'sa (drogo), piję z lodowatym tonikiem. toast2
|
|
Wsadziłem browara do zamrażarki, daję mu kwadrans akademicki.
|
Poprawiło mi się po końskiej dawce kofeiny, ale skóra mi przecieka, a ambitne plany na dzisiaj miałem...
Jedyne co muszę zrobić, to wypakować masę gratów z samochodu, tak ze 200 kilo, no i wnieść to wszystko na 1. piętro, tego nie uniknę, bo jutro muszę jechać. Bedzie ciężko w 34 stopniach... Nałęczowianka z gazem. toast2 |
Właśnie cukrzę sobie :kawa: a potem czas po wymianę zapierdalać, żeby na hejnał mieć.
|
Odkleiłem się od wyra pół godziny temu i nadal nie wiem co to za planeta, idę poczwórne espresso robić. :blink:
:kawa: |
Ooo właśnie, czas na :piwo:
|
|
Właśnie moje IPA próbuję na szybko po litewskim, moje lepsze, pomimo tego, że jeszcze powinno odstać swoje, to wileńskie ma jakiś taki chlebowo-słodowy posmak, który nie przystaje trochę do gatunku. W moim minimalne ciasteczka, które chmielowość zabija. ;)
:piwo: |
|
Wileńska IPA z beki lana, dobre! Powiem, że moje będzie trochę inne, ale nie gorsze.
:piwo: Tak, przy tej temperaturze pół litrowej flaszki na trzy łyki poszło. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |