![]() |
:kawa:
|
:kawa: przed obiadem.
|
Dorzucić plaster to będzie szwabskie audi
|
A ja sobie siadłem i siedzę.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5d4925ff95.jpg
|
Mnie tam oba podchodzą, ale ostatnio Łomża wyborna :piwo:
|
Testowo dalej. W kuflu Namysłów pils. Powiem tak, smakowo może nieco lepszy (niewiele), może nieco lżejszy, z pianką nieco lepiej, moc też 6%...ale butelka jest wręcz ohydna, otywyte też bzwr, na dodatek zielona k***a Zniechęca do zakupu i konsumpcji. Odpada.
Podsumuję to tak: nic nie fika do mojego pilsika! Chyba zaraz ukoję nim swoje kubki smakowe i przeproszę je za stres. |
Zetoxy Tenczyn pils :piwo:
Taki trochę bez gazu, trochę przyciężkawy - co po biesiadzie z rychem na pewno bym odchorował. No i ta flaszka bzwr. |
:kawa: poranna.
|
W Islandii to na gejzerach gotujo. :szczerb:
|
Ilość załączników: 1
To nie będzie grill tylko ognicho k***a oni tam grillują w Islandii bo taka tam tradycja , a u nas kiełbacha tylko z ogniska najlepiej pod pifko wchodzi :taktak:
|
Jujek wrzuć ujęcia z tego urodzinowego grilla, o ile będziesz w stanie :haha:
To co, po całym :kolejka: |
|
:kawa: przedgrillowa.
|
Moje bąbelkowe ale, jest dobrze, za kilka dni będzie jeszcze lepsze, zrobiło się zupełnie wytrawne, drożdży/bimbru już praktycznie nie czuć. :spoko:
Załącznik 134917 Walnąłbym jeszcze jedno, ale trzeba oszczędzać. ;) :piwo: /Walnąłem jeszcze jedno, bo dobre. :D |
Perła export, bardzo dobre piwerko, piję drugie, sen jeszcze nie łapie, ale w razie czego mam swoje, a ono mocno poniewiera. :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |