![]() |
Czas poszukać czajnika.
|
Księżycówka nie moja była, za szybko robiona, za dużo fuzla w zapachu.
Ja będę na pewno robił wiśniówkę i malinówkę na szybko, muszę tylko kupić spirytus. Obudzili mnie, bo nie wiedzą tego i tamtego... no to :kawa: z pianką, czyli śniadanko. |
winko :banan2:
|
Będziesz czekał do pełni?
|
A ja teraz walnę mocną herbatkę z miodem, cytryną i odrobiną księżycówki. toast2
/I tym sposobem księżycówka się skończyła. |
Jujek pewnie górą...tak myślę, nie wiem. Na kołach, to bym mu kazał do Wiechy podskoczyć :D
To tymczasem pilsik ze świeżej wymiany :piwo: :spoko: |
Jedno moje ale piwo poszło przed obiadem na apetyt, a drugie właśnie sączę. Zlewam delikatnie znad osadu, bo jak wypiłem z osadem drożdżowym, to coś mi bulgotało w brzuchu. :D
:piwo: A gdzie to nasz jujujek? Na kołach jedzie, czy kajakiem płynie? :> |
Następny zboczeniec! Zegarki jeszcze zacznij zbierać, ale najpierw miniaki! :P
Perła poszła szybko do lekkiego drugiego śniadania, a teraz drugi KOMES, ale się położę, bo zmęczony jestem... :piwo: |
:kawa: zbożowa. ...
|
No i oko mi się przymkło na fotelu po KOMESie, wypiję Perłę w związku ze związkiem :piwo:
|
Cytat:
A propos, trzeba dziś zrobić wymianę. To zmęczę jeszcze ostatniego Tenczynka :piwo: |
A ja pojechałem po chleb i coś na obiad, a po drodze w Żabce zanabyłem dwa KOMESy potrójne, jak zwykle świetne, mocy nie czuć, piwo refermentowane we flaszkach, więc jak domowe prawie. :spoko:
Dzisiaj wolne, można pić od rana. :piwo: |
Cytat:
|
pozdrów Kaszubów :spoko:
|
:kawa: przed podróżą.
Do zobaczenia w kraju! :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |