![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3407 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziś w snookerze dwie ciekawostki - Ronnie trafił na jeden ze swoich słabszych dni w najgorszym możliwym momencie, a z drugiej strony Higgins miał chyba najlepszy dzień sezonu... Jedynym powodem, dla którego nie było 7:0 było to, że to był mecz jedynie do pięciu wygranych frejmów
![]()
#3408 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Tak, oglądałem. Ronnie nie zdążył nawet rozgrzać kija
![]() ![]() A Higginsowi życzę, żeby wygrał ten turniej u siebie. Na pewno mu zależy i na pewno się dowartościuje. Dziś był precyzyjny jak chirurg ![]() To co, po całym ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Też mu tego życzę. Już tylko kątem oka spoglądałem na to, co było po meczu, ale chyba cieszył się bardzo z wygranej
![]() ![]()
#3410 |
XV1100
A poza tym...liczyłem, że Maguire stawi się bardziej Trumpowi. Przecież ostatnio gra bardzo solidnie, a dziś też jakoś tak bez jaj, za dużo niepotrzebnych błędów.
A Robertson ledwo się wywinął Guodongowi. Tak naprawdę w ostatniej partii świetnie trafił, po dobrym otwarciu Goudonga, z wyjściem do czarnej (trochę fuksa tam było), a potem udało mu się bez błędu rozegrać resztę. Gdyby mu się gdzieś po drodze omsknęła ręka, to z pewnością Chińczyk by go przejechał, bo też rozegrał świetne spotkanie. Był wyraźnie rozżalony, ale cóż - ktoś przegrać musiał. |
![]() |
![]() |
#3411 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
C 1000.
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Po C 1000 było śniadanie, tradycyjne dwie podwójne (tu kolejność zmieniona, bo najczęściej od kawy zaczynam), później 2 Aspiryny rozpuszczalne, muszę powiedzieć, że poranny stan wskazujący na początek przeziębienia, zniknął. Jeszcze zjadłem pewnie prawie pół kilo świetnej kapusty kiszonej, a to działa na wszystko co przeziębienie przypomina. Teraz można psyknąć Tyskie Klasyczne z konserwy.
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Tragedii nie ma, nawinął się czteropak w Biedrze, a były takie tłumy, że ruszyć się nie było jak, to złapałem co było pod ręką.
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
XV1100
No i co powiesz, mój drogi Jarsonie, o grze Cao Yupenga? Bo ja powiem, że był precyzyjny jak zegarmistrz.
Wczoraj o Higginsie powiedziałem, że jak chirurg ![]() ![]() To już drugi Chińczyk w finale rankingowego turnieju w ostatnim czasie. Ci gówniarze naprawdę niebawem zaczną wygrywać turnieje... a kto wie, może już jutro. Będę kibicował Johnowi, co nie znaczy że nie docenię drugiego, jeśli zasłuży. To co? Sobotni wieczorny pilsik ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Niestety dziś nic nie mogłem obejrzeć, tylko przed chwilą sprawdziłem wyniki...
Za chwilę biorę się za mecz Yupenga z Trumpem, sam jestem ciekaw jak to wyglądało ![]() ![]()
#3418 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Robertson dawno już nie grał tak jak teraz, ale zdarzało mu się nawet lepiej, więc aż tak mocno zaskoczony nie jestem
![]()
#3419 |
XV1100
Oczywiście, że w nie tak wcale dalekiej przeszłości grał świetnie, ale ostatnio prządł cieniutko. Jestem mile zaskoczony jego grą w Szkocji. Wygrał zasłużenie.
A John, już myślałem że zatrybił...ale jednak nie. To był raczej okres słabszej gry Robertsona. A propos tematu. Właśnie ściągam wino z mirabelek. Dobre pierona! ![]() Mam tu dzbanek poza flachami, na zapamiętanie smaku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z nagrywaniem(laptop) | wawaking | Napędy optyczne DVD | 5 | 06.05.2009 05:20 |
Proszę o pomoc | BeBop | Napędy optyczne DVD | 12 | 15.03.2009 17:13 |
Napęd przestał nagrywać płyty CDR | zenon99 | Napędy optyczne CD | 13 | 27.07.2007 11:03 |
[Książki] Ranking mrocznych bohaterów (u dzieci) | Jabba the Hutt | Film i Muzyka | 4 | 07.09.2006 23:25 |
Sąsiadka sie k*rwi, a jej dzieci na to patrzą... | zYxMa | Off topic | 14 | 06.08.2005 12:39 |